Det är så kul med lov!

Vad jag behövde det här. Att vakna utan att gå rakt till böckerna, utan stress, utan måste. Jag ska vara lat i tre dagar nu och ska göra bara det jag vill göra. Jag mådde skitdåligt de sista två dagarna. Jag hade migrän och var svag. Jag tror att allting var för mycket för mig. Jag vet ju inte varifrån jag fick allt styrka jag hade det här året. Jag har aldrig haft så mycket energi eller motivation. Jag tror att jag har blivit mogen, speciellt när det gäller studierna. Jag tar det på allvar. Dessutom har jag fått mycket disciplin genom att träna varje dag. Fast att min disciplin när det gäller träning har vait lite mindre sistone. Jag har inte tränat i två dagar i den här veckan, mest eftersom jag mådde inte så bra. Lyckligtvis har jag inte gått upp i vikt. Inte gått ner för den delen heller. 73,4 kg. Kanske jag hinner med under 73 kg tills jag åker till Tyskland på tisdag.

Onsdag gick till föreläsningen om Modernism. Det var rätt intressant. Och igen kände jag skillnaden mellan en professor som älskar vad han gör och en som bara gör det för pengarna. Den vi hade på onsdag var motiverande. Men jag var trött och somnande nästan några gånger. Jag fick tre paket den dagen. Jag älskar att få paket!!! Ett var från Leigh (min brevvän), hon skickade med så mycket! Jag fick julklappar (en Marilyn Manson-tröja, röda strumpbyxor med leo-mönster, jättesött papper och något med dödskalle). Dessutom fick jag post från min brevvän Porey från Island och hon skickade mig den bästa chokladen någonsin! oh, och jag fick nättröjan som jag hade vunnit på tradera. :D

Torsdag mådde jag riktigt dålig. Jag hade migrän och orkade nästan ingenting hela dagen. Jag pluggade bara lite. och igår hade jag seminariet förre jullovet. Jag överlevde det och nu behöver jag inte åka dit förran nästa år, yay! Och om tre dagar åker jag ju till Tyskland. Jag ser verkligen fram emot det.

Jag tittade precis på en dokumentär om REM. Jag tyckte mycket om dem under 1990-talet. Att lyssna på dem tar mig tillbaka till min "ungdom".  Det var så skönt mörkt rock under den tiden. No wonder jag blev gothare :P

Jag ska skriva mer inlägg idag men jag tänkte först uppdatera er lite om mitt liv. Så vi hörs sedan!!

Alla godis som jag fick den här veckan (Fazer från Finland, Maoam från England (fan, vad jag saknade Maoam! Att ni inte har det i Sverige är verkligen synd!), Mintchoklad från Island och mjölkchoklad från USA) Massor!!



Julklappar :D



Nättröjan (som tyvärr är lite för stor)


Kommentarer
Postat av: mana

maoam finns ju visst i sverige hurru

2008-12-20 @ 14:35:39
URL: http://iwokeupdeadtoday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0