Imorgon !!!!



Imorgon är det dags! wooohooo! Jag är så förbannat trött men det blir väl bra ändå. Vi har packat allt som var kvar idag och så gäller det bara att gå upp tidigt imorgon. Ush. I alla fall behöver jag inte träna haha. Jag vet inte när vår ny internet-grej kommer att funka men förhoppningsvis redan på söndag. Om det är något så kan jag annars nås på mobilen!
Nu ska jag vila lite och sedan bara ha det bra framför TV:n, jag orkar inget mer. Toodles!



Nu är min mamma här

Vad jag städade hela dagen. Egentligen är det ju löjligt. Varför städar man som galet när föräldrarna kommer på besök? Det är en väldigt konstig fenomen. Så min mamma har ankommit idag. När vi väntade på henne vid flygbussarna hade jag en en trevlig konversation med en fransk kille som kom till Stockholm för pridefestivalen. Han var så gullig!
Imorgon ska min mamma och jag till Fittja för att lämna frysen mat och för att hon kan titta på lägenheten. Min mamma är en morgon människa. Det betyder att jag måste gå upp klockan 8 :( Skit. Så nu ska jag dricka en kopp té till och sedan ska jag gå och lägga mig.
Toodles.

Min mamma var glad



Jag och Anders


Kick in the eye

Det är låten jag lyssnar på just nu. Jag kom inte på någon bättre rubrik. Jag har precis hittat förklaringen till varför jag har mått så dåligt sistone. Jag har mycket allergi. Jag vet inte riktigt emot vad, jag har många allergier. Men om jag skulle gissa, så är det väl damm från att packa ner saker i en kombination med pollen. Och jag tar ju Cetrizin-tabletter emot det. De har biverkningar som seghet och nedstämnhet. Då vet vi det i alla fall.

Jag färgar håret just nu. Jag har också färgat håret igår. Det är inte så lätt om man har två olika färger. Det svider som f... . Det gör det alltid när jag blekar håret. Men i Tyskland säger man :" Wer schön sein will, muss leiden". Och det stämmer nog. Jag har hunnit med rätt mycket igår. Som sagt så har jag färgat håret, sedan har jag packat ner alla köksgrejer. Och senare var jag ner på ICA och har skickat tre tradera-packet. Så det är avklarat också. På kvällen skrev jag dessutom två långa brev. Det känns så mycket bättre om man har något att göra hela tiden och inte bara hänger framför TV:n.

Jag har redan tränat idag. Så klart. Snart ska jag diska och tvätta ut håret. Sedan blir det dags för att packa mer. Idag är det dags för kläderna och lite i badrummet. Allt som inte behövs tills lördag ska försvinna. Jag ska träffa Anders vid tre så att vi kan handla lite mat åt min mamma. Hon kommer ju imorgon kväll. Hon vill ha vitt bröd och sylt. Sådant som jag inte får äta :P Ikväll ska jag färga håret en sista gång. Det blonda ska ju bli riktigt blond. Spännande, eller?

Förresten, jag läser "Der Zauberberg" (den heter "Trollberget" på svenska tror jag) av Thomas Mann. Boken har över 900 sidor. Den är verkligen bra, överraskande på många sätt. Jag tycker om att huvudpersonen kommer från norra Tyskland, jag känner mig på något sätt mer involverat. Hur som helst, boken är riktigt bra så länge, den ger en mycket att tänka på. Jag har funderat mycket övet tidsbegreppet. Om man ignorerar den vetenskapliga innebörden så är tid ju ett väldigt subjektivt begrepp. En minut kan kännas som en timme. En dag kan kännas bara flyta förbi. Mmmm.


Igår


Inget speciellt

Jag har inte gjort något speciellt under de sista dagarna så jag hade verkligen ingenting att skriva om. Besiktningen av lägenheten gick bra. Allting blev godkänd så vi slipper att betala för några reparationer. Allt annat hade också varit löjligt. På fredag och lördag var jag väldigt nere. Jag satt egentligen bara framför TV:n och tittade på trash. Mer var det inte.

Idag åkde jag i alla fall till Ville eftersom vi skulle ha filmkväll med några av våra littvet-studiekamrater. Men ingen kom. Jag var där. Jonathan var där i kanske en timme. Vi tittade like på "The 5th Element" och pratade. Det var verkligen inget speciellt. Och jag ångrar mig nu faktiskt lite att jag har åkt hela vägen till utanför Sollentuna. Fyra timmars resväg (tur-och retur) för ingenting. Så det höjde mitt humör inte mycket heller.

Nästa vecka har jag fullt upp. Flytten närmar sig. Imorgon ska jag ringa CSN, skicka ansökan för en 7,5 poäng kurs om populärlitteratur, färga mitt hår svart, packa ner allting som vi har i skåparna i köket, skicka ett paket och handla lite. Så jag ska försöka att gå upp 8.30 imorgon. Om jag orkar.

Så nu får i en väldigt ful bild av mig från idag. Jag har inte installerat Photoshop på mina dator just nu och jag har redan packat ner cd:n med programmet. Hur som helst, jag står och väntar på bussen i Edbergs Centrum.


Att vänta ...

Just nu väntar vi på att kvinnan från bostadsföretaget ska komma för att besikta lägenheten. Vi har städat så mycket vi kunde under de sista dagarna så nu hoppas jag att det inte finns mycket hon kan gnälla om. Tapeterna kanske, de är lite slitna men jag vill se lägenheten där tapeterna är fortfarande i toppform efter tre år. Det går inte. Jag hoppas att hon kommer snart. Jag vill ha den där punkten kryssat av min "to do"-lista.

Jag drömmar mardrömmar sistone. Varje natt. Det är alltid någon som vill mörda mig, mest min pappa faktiskt. Så jag sover dåligt och min hela kropp värkar. Jag har påsar under mina ögon. Utan smink ser jag ut som jag är 40 år gammal. Jag tycker inte mycket om mig själv nuförtiden.

Så, jag ska läsa lite i Thomas Manns "Der Zauberberg" tills besiktningen börjar. So long.

Här får ni en bild av mig. Väldigt "normalt" jag. 5 minuter sedan. Lägg märke till påsarna under mina ögon. Eller kanske ni ser dem inte eftersom jag bär smink :P Det vore ju ett mål som jag har nått då.


Smulpaj med plommon

För första gången i mitt liv bakade jag smulpaj idag. Visste ni att det är en svensk grej med smulpaj? I Tyskland har vi inte sådant, vi bakar riktiga kakor och om det finns smulor med så är det bara en topping av något väldigt avancerat. Så jag tittade in i vårt kylskap och letade efter något jag kunde äta för kvällsmat och jag såg ett helt kilo plommon. Jag tänkte "wha, vi kommer aldrig kunna äta upp dem innan de blir dåliga" (jag tänkte detta så klart på tyska men det vore kanske lite förvirrande för er om jag skrev detta på mitt språk). Så jag bestämde mig spontant för att baka paj. Vi hade inget smör och ingen socker. Jag tog olja istället och fick socker av vår granne. Och så började jag. Den blev jättegod och jag känner mig inte ens dålig för att ha ätit av den eftersom jag har bakat den själv (använde inte mycket socker, inget smör osv.) och var så stolt över mig själv. Så det här förtjänade ett blogg-inlägg.

En premiär



*mums*


JMG Le Clézio - Öken (Désert)



Öken är andra romanen av JMG Le Clézio som jag har läst. Första romanen var Allt är vind (Révolutions). Böckerna skiljer sig på många sätt men likheterna finns i temat och i skrivstilen. Öken är definitivt en postmodernistisk roman med inslag av en historisk berättelse. Det berättas två historier, vandringen av Nour och sin stam genom öknen av Marocko under början av 1900-talet och uppväxten i ökenstaden och flytt av flickan Lalla under den moderna tiden. Boken börjar med Nours historia, fortsätter med Lallas berättelse som underbryts några gånger av inslag om Nour och slutet beskriver Nours beslut att vandra vidare.

 

De olika styckena skiljer sig genom tryck-stilen och språket. Dessutom skiftar synvinkeln ofta.  Men temat är detsamma. Det handlar om ett identitetssökande hos huvudpersonerna, om sökandet efter ett hem. Nours stam blir jagad bort av franska soldater och tron i Gud och ledaren är det enda som leder dem och som driver dem vidare. De letar efter en plats, en oas, det lovande landet där de kan leva lycklig. Lalla blir också jagad bort, genom ett tvångsäktenskap. Hon flyr till Frankrike där hon lever ett liv som hon inte kan bli sams med. Hon saknar sitt hemland, sin själsfrände och naturen. Jag ska nu inte berätta detaljerna och slutet, det vore ju elakt men genom att beskriva historierna i korthet blir det uppenbart att Le Clézio använder sig av samma tema. Lallas och Nours liv är dessutom sammanvävda med varandra, Nour är en av hennes förfäder.

 

Stilen av boken kan verka långtråkig ibland eftersom Le Clézio beskriver naturen och hur den uppfattas av Lalla så utförlig att man blir otålig och väntar på en slags händelse, som inte kommer så snabb som man kanske önskar sig det. Men hans ordval och beskrivningar är vackra och man kan faktiskt njuta av dem. Fast ibland känns det mer som en uppräkning av något slag, han använder sig till och med av samma ordföljd. Samma sak händer när han beskriver Nours väntande på något beslut. Men historierna utvecklas ändå, fast långsamma.

 

Det förekommer många metaforer. Namnen på olika personer har en speciell betydelse. Varje människa står för en speciell slags människa. En sak som påminde mig mycket om Allt är vind var Lallas vandringar genom Marseille som beskrivs med samma stil som huvudpersonens promenader genom Nice.

 

Skulle jag rekommendera Öken? Ja, det skulle jag. Den är intressant, underhållande och den innehåller den skönheten av ordet som många böcker nuförtiden saknar. Det är en bok med vilken man lär sig att uppskatta ordet och kommer ihåg att en historia ska berättas och inte bara skrivas ner.

 




Packar, packar, flyttar snart

Jag har packat hälften av alla våra ägodelar i lådor nu. Inga böcker framme längre. Idag ska det städas lite eftersom imorgon kommer en kvinna från bostadsföretaget för att besikta lägenheten. Förhoppningsvis finns det inget fel och vi förblir räkningsfri. Jag har inte tränat än dock, jag var så hungrig när jag vaknade så jag åt frukost på en gång. Men snart blir det dags för träningen, annars har ju hela dagen redan gått. Och städningen tar väl också flera timmar.

Igår fikade jag med Sophie. Hur trevligt som helst. Vi har alltid mycket att prata om och tiden går så fort när jag hänger med henne. Vi har bestämt oss för att gå på teater under hösten. Det blir roligt, i Tyskland har jag ju till och med spelat på teaterscenen men sedan jag har kommit till Sverige hade jag inget att göra med sådant.

Okej, nu måste jag träna. Har mycket att göra idag.

Toodles.

Sophie igår


*hicks*

Ich habe Schluckauf, schlimmer geht es echt nicht mehr. Vem har förstått det? Hehe. Det känns som jag ibland kan skriva meddelanden till mig själv.

Jag har redan varit jätteduktig idag. På en söndag förmiddag. Helt chockande, eller hur? Jag har tränat i en timme och sedan har jag packat kläder i säck och böcker i lådor i tre timmar. Nu räcker det för idag. Det hela med att packa inför en flytt går mycket snabbare än man tror. Men jag visste ju från början att vi inte har massor med saker och dessutom har vi slängt en hel del också. Det känns i alla fall att ha fått någoting gjort.

Igår var jag på gothpicknicken förresten. Som vanligt pratade ingen med mig. Jo, Micke, Per och Anders pratade ju med mig. Men ingen av de andra. De nickar eller ler när de ser mig men sedan går de vidare. Kanske jag är inte tillräckligt goth? Haha. Tydligen är ju elitism väldigt stor i Sverige :P Men jag hade det trevligt ändå. Jag skulle inte ha tagit den där allergi-tabletten eftersom den funkade inte så bra med alkohol. Jag kände mig hög. Inte en dålig känsla i sig men det hade jag inte förväntat mig efter två folköl. Det var skönt väder, man lyssnade på musik och bara myste. Vi var hemma klockan 22 och jag fortsatt med Le Clézio. Jag hade inte mycket ork sistone för att läsa.

Så, nu är det dags för att laga mat och sedan ska jag vara lat.

Ego




Ego II


Micke



Anders och Ludde



Folk



<3




Ice Age 3



Anders och jag har haft det lite jobbigt sistone på grund av flytten, allt planerande och sådant. Det kändes som vi nästan inte hade någon tid för oss som par. Så fast att jag är nästan pank bestämde jag mig för att bjuda in oss på bio, bara för att slappna av lite och får lite quality time. Och att skratta, det var det som vi behövde mest. Så vi tittade på Ice Age 3. Filmen var jätterolig och som vi hade förväntat oss skrattade vi mycket. Alltså ekorrén med sin nöt, helt underbart!! Filmen är lika rolig som de första två delar. Jag tycker om roliga tecknade filmer, de är inte mina favoritfilmer, då tycker jag mest om mer allvarliga saker men bara för att får lite ljus i vardagen är tecknande filmer fantasktiska!

På tåget




Vi trollade lite runt


Och åt jordgubbar



Och så väntade vi på att filmen skulle börja




Helgen - målning och första natt i Fittja

Jag är fortfarande helt förstörd. Jag har träningsvärk i hela övre delen av min kropp, speciellt ryggen och armarna. men vi har hunnit med det vi ville göra så jag kommer att överleva. Vi har till och med sovit första natten i Fittja. Vi orkade inte att ta oss ut till Ösmo igen.

Så efter jag hade tränat på lördag åkde vi till Fittja och där började vi genast med att måla. Efter någon tid kom Bertil förbi med ett bord, några stolar och ett stege. Det var så snällt av honom. Då hade vi en plats att sitta och vi nådde de övre delarna av väggarna. Efter andra målningen av vardagsrummet och första målningen av sovrummet kom Per förbi med paj! Han stannade i flera timmar och fast att han inte hjälpte till så var det trevligt att ha någon på besök och att snacka med. Vi bestämde oss för att stanna i lägenheten över natt så Anders åkde till sin syster i Norsborg för att hämta några madrasser. Vi fick till och med andra saker som en kastrull, koppar och frukost för nästa dagen.

Efter Per hade gått åt vi lite och sedan gick vi och la oss rätt snabbt. Det var rätt ansträngande med att måla så vi var trötta. Men det betydde också att vi vaknade typ klockan 7 på söndag morgon. Det kändes lite konstigt att gå upp så tidigt. Vi målade lite vidare och kom fram till att vi inte hade tillräckligt med färg. Så Anders åkde och köpte mer färg. Jag städade lägenheten under tiden. Vi var klart med allting klockan 15 och då begav vi oss på den långa hemvägen. Jag orkade inte ens träna på kvällen. Jag var för trött.

Det var min helg. Jag måste ha gått upp minst 2 kg efter allt skräpmat vi har ätit. Om man inte har några köksutensilier  finns det inte så många valmöjligheter med vad man kan äta. Så vi åt hamburgare som jag redan hade fixat i Ösmo, vi åt paj som var jättegod, vi åt pitabröd, choklad och chips. Och allt detta bara på en dag :( Nästa dagen åt vi pizza från Liddl och någon vitkålssallad. Och vit bröd med smör. Skit, jag kommer inte ens ihåg när jag åt vit bröd sist, eller smör för den delen. Så jag ska i alla fall inte väga i flera dagar och tränar extra hård. Jag vill ju gå ner i vikt och inte upp. Grrr.

Jag har så klart tagit några kort men det finns inte så många av mig. Jag kom fram till att min mage var hängande över byxorna som jag hade på när vi målade. Det är precis därför att jag aldrig bär byxor !! Med strumpbyxor och kjol kan man gömma magen så bra :P

Efter flera timmars hårt arbete (jag har vitt färg över hela armen haha)



Provisorisk köksinredning



Provisorisk säng



Jag hade ju inte planerat att sova över så nästa dagen var jag helt osminkad. Men här ser ni i alla fall den nya färgen av vår sovrumsvägg. Visst är det en vacker lila?



Den vita väggen i vardagsrummet. Vi ska jobba med den när vi har flyttat in. Det blir svart svampteknik. Det blir mycket jobb och därför orkar vi inte just nu haha.



Anders fixar det sista




Förberedelser

Jag är så trött. Jag känner mig sjuk. Jag tror att jag får min mens snart. Så irriterande!

Hur som helst, idag var jag ute hela dagen för att köpa färg, roller och allt annat man behöver för att måla en väg. Vad mycket det är man behöver! Så först var vi på Rusta och köpte vit färg och allt det där andra man behöver. Vi behövde vänta en halvtimme för Bertil (Anders' systers man) i stormen utanför. Skit alltså, vilken vind det var!

Efteråt åkde vi till Hornbach (tysk kvalité oh yeah!) för att köpa lila och svart färg. De hade ingen svart färg, den var slutsåld :( Många gothare som vill måla sina väggar, eller? Men vi fick en jättesnygg lila färg .. som de blandade för oss. Vilken bra service. Vi ska åka dit på torsdag igen fär att köpa svart färg. Det går inte utan den!!!

Vi slutligen hamnade i våran nya lägenhet. Vi började att förberedda lite saker inför imorgon. Alltså att tejpa fast papper och sådant. Nu är jag helt slut. Men det beror egentligen bara på den långa vägen tillbaka till Ösmo. Vad jag längtar till att flytta!!!

Imorgon blir det en hel dag ägnat åt att måla. Vi ska se hur vi klarar det. Jag är ingen proffs så jag bara hoppas att Anders är en :P

Anders shoppade



Jag posade i stormen



Förberedelser (jag målade ett hjärta :D)


Dada dum dum daaaaaaaaa

Haha. Jag kom som vanligt inte på någon bra rubrik. Man kan ju sammanfatta vad som har hänt i några ord men det verkar alltid lite tråkigt. Jag har druckit en chai-té en timme sedan och nu är jag jättehyper. Jag tror att det finns svart té i den. Vad bra. Det kommer ju hjälpa med min sömnlöshet. Vad dumt jag är.

Idag ville jag träffa Micke för att äta glass och bara hänga in i stan. Sophie och Anders kom överraskningsvis också vilket var trevligt. Vi gick till något glassställe i gallerian vid Sergels Torg. Förresten, vid Sergels Torg samlades människor för att hylla Michael Jackson. Det tyckte jag var lite konstigt!

Hur som helst. Jag åt ingen gräddglass men sorbet. Det har ju mindre kalorier eftersom den är vattenbaserad. Så vi gick till Kungsträdgården och satt oss där. Det var jätteskönt väder och vi hade det trevligt. Efteråt promenerade vi genom stan och kollade lite affärer. På Schock hittade jag en Frankenstein-figur som jag vill ha. Det är ju min födelsedag i September så förhoppningsvis fattade Anders vinken.

Under helgen ska vi måla lägenheten i Fittja. Anders fick inte tag i den nya fastighetsskötaren så han frågade vid bostadsföretagets kontor och de sa att det går bra om vi måla om. Så på fredag ska vi köpa färg, rollar, penslar och så vidare. Hela helgen kommer ägnas åt att måla. Jag hoppas att vi klarar det. Det är ju inte som vi är professionella på det.

Jag, Micke och Sophie


Just nu ...

Just nu tycker jag om att lyssna på:

Joy Division -Leaders of Men (Jag har läst en jättebra intervju med de levande medlemmar av bandet (vore ju konstigt om Ian hade sagt något lol) på grund av det 30-åriga jublieet. De fattar fortfarande inte hur de egentligen blev så stor och kulten om Ian har utvecklats. Jättebra intervju)

Marilyn Manson - Pretty as a Swastiska (Inte den bästa låten av det nya albumet men den som har mest power och påminner mycket om Antichrist Superstar)

Deine Lakaien - Love me to the end (gammal favorit-låt, lyssnade jag på under 1990-talet, många minnen är förknippad med låten)

Bauhaus - Telegram Sam (en av mina favorit-Bauhaus-låter därför att den är lite snabbare)

Buzzcocks - Harmony in my head (bra text, bra stämning, bra låt)

Bauhaus - Dancing (Bra dans-låt men det är mest texten som jag älskar, oh so witty!)

Siouxsie and the Banshees - Spellbound (bästa Siouxsie-låten, bästa line med "Following the footsteps of a ragdoll dance")

The Southern Death Cult - Apache (jag älskar killens röst )

New Days Delay - Stereokatastrophe ( låttexten är så elak, och rolig. musiken påminner om DAF)

Philip Boa and the Vodoo Club - Angel of Sorrow ( älskar den här låten!!)

Calebrese - Shrunken Head Kids (Ny deathrock. zombie dance. wooooh)

Cinema Strange - Hebenon Vial (Min favorit Cinema Strange-låt just nu. En av de få som det går att dansa till)





En ginstinn natt med lyll

Min helg var utmanande och rolig. På lördag var jag på en fest hos Sebastién. På söndag var jag så bakis så att jag orkade ingenting. Jag kunde sluta här eftersom det beskriver helgen rätt bra men ni får så klart en lite mer detaljerade berättelse.

 

Efter jag under några dagar inte ens kände mig för att festa eller träffa människor var jag överraskande förväntningsfull inför lördagskvällen. Jag hade aldrig varit hos Sebastién innan och jag kände inte hans vänner så det var mycket nytt som väntade. Först så blev vi bjudna på punsch och sedan började festen på allvar. Jag drack en hel liter vin och blev lite för full vilket jag märkte på vägen hem. Jag träffade många trevliga människor och hade många intressanta konversationer. Det bästa var att alla var så avslappnade vilket var en hel ny erfarenhet för mig eftersom svenskarna har en tendens att vara lite dryga och kalla när man träffar de för första gången. I alla fall efter vad jag har upplevt i Sverige. Sammanfattningsvis kan jag säga att kvällen var väldigt lyckad.

 

Söndag å andra sidan var lite suddig. Först så spydde jag rätt många gånger under natten så att jag inte fick mycket sömn. Jag spenderade dagen framför TV:n, jag försökte läsa lite först men min koncentration svek mig. Dagen avslutades med att titta på ”Parfymen”-filmen som jag fortfarande inte tycker om.  Den lämnar ut så många bra detaljer ur boken eller förvrider dem. Dessutom är skådespelaren som spelar Grenouille för snygg. Det är inte så som man föreställer sig denna djuriska människa.

 

Så det var min helg. Idag, alltså snart, ska jag städa lägenheten. Det är dags igen. En gång om veckan måste det göras på riktigt. Annars har jag inte planerat mycket för idag. Jag måste förpacka grejer jag har sålt på tradera. Sedan vill jag ringa Hanna och David. Och senare kommer Anders hem från jobbet. Spännande, eller?

 

Glam-Johan

 



Glam-Sebastién, Kitty och jag



Fia och Johan (eller är hennes namn Sofia? Skit, jag är så dåligt med namn :( )



Jag, Alex och Sebastién



:D



Jag strax innan jag gick hem





 


För varmt!

Ush, alltså allt som är över 25°C är för varmt. Allt som är över 30°C är nästan mord! Det är inte lätt att vara gothare när det är så där varmt, svarta kläder i solen är inte roliga. Och sminket rinner. Och ögonbryn rinner. Haha. Man ser ut som en jäkla tvättbjörn. Eller dödsmetallare. Tvättbjörnar är true metal!

Anywho. Jag har inte uppdaterat min blogg under några dagar igen. Och jag skyller på mitt sinnestillstånd. Jag hade bara ingen ork för någonting över huvud taget. Men jag ändå gjort något så klart. Det där med att tvinga mig till att göra saker är bra. Annars skulle jag bara sitta framför TV:n och deppar. Så på måndag träffade jag Adam och vi satt på Tanto i flera timmar. Vi började diskutera författarskap. Jag tror ju att jag är en "typisk" författare. Senare blev det mer filosofiskt och vi pratade om existensialismen. Jag vet ju inte jättemycket om det men jag tycker att det är en av de intressantare filosofiska teorier. Jag ska till biblioteket snart och låna några böcker av Wittgenstein och Satre.

På tisdag och onsdag gjorde jag ingenting. Jag satt hemma och väl, jag satt framför datorn eller TV:n. Och jag läsde lite. Igår var jag så nere så jag gick till ICA och köpte glass och godis. Och jag åt av det tills jag mådde illa. Godis är mina droger :( Men jag gick inte upp i vikt av det så det är lugnt. Sådant får väl hända en gång om månaden hehe.

Idag åkde jag först till Rågsved för att hämta Anders från jobbet. Sedan åkde vi till Högdalen för att köpa vin som jag behöver för festen på lördag. Och efter det tog vi bussen till Fittja. Det var typ 50°C på bussen.  Jätteskönt. Inte. Vi fick nyckel till våran nya lägenhet från den förra hyresgästen. Jättetrevligt par. Så vi var i lägenheten i en hel timme. Jag tycker om den jättemycket. Vad stort den är! Och jag älskar utsikten över hela sjön! Jag vill flytta imorgon! Vi ska kanske måla om lite först. Det beror på om vi har pengar för färg.

Okej, dags för lite brevskrivning. Toodles.

Jag, osminkad, nere, strax innan jag gick och köpte glass och godis igår



Utsikten från köksfönstret



Köket



Del av det enda sovrummet



Andra delen



Vardagsrummet



Det andra sovrummet



Jag


RSS 2.0