En francais .. comprendre?

Je voudrais coucher avec mon professeur. Pourqui? Je rêver mais je ne voudrais pas. Oú?

Tyskland - Dag 6

Varför är jag så trött? Jag sov ju sju timmar, det måste räcka! Jag har i alla fall redan tränat, kollat genom min uppsats och har skickat uppsatsen till Stephan. Dagen började med att jag tittade på "Ballykissangel" medan jag cycklade, det är min tränings-serie just nu. Och vad hände? Father Peter Clifford hade slutligen bestämt sig för att ge upp att bli präst och bli ihop med Assumpta! Jag grät av lycka! Och vad händer?!? Hon DÖR! Jag fattade ingenting. Fan vad jag grät, så oschysst! Försök att träna medan du gråter! Jag undrar om serien är slut nu. Okej, nu ska jag berätta om sista dagen i Tyskland :)

Dag 6 - 26.04.2009

Vi var så bakis men vi gick upp ändå, man kan ju inte ligga i sängen hela dagen om man är på besök hos någon. Så vi åt frukost (eller jo, försökte i alla fall), sov tre timmar till, åt lunch och sedan började vi att packa våra väskor. Vi kom fram till att vi behöver en väska till för returresan, vi hade köpt för mycket haha. På eftermiddagen kom min mormor på besök och vi alla åt tårta (väldigt bra om man är bakis :( ). Vi spelade TV-bingo och vann så klart ingenting. Klockan 23 skulle vi träffa Frenzi och Anette på Pumpe eftersom de hade gothkväll där. Det var inte mycket folk (var ju söndagnatt) men musiken var rätt okej, det var blandad så jag faktiskt kunde också dansa lite. Vi var hemma 2.30 och fan, vad vi var slut! Nästa dagen åkde vi tillbaka till Tyskland. Det gick bra eftersom jag hade solglasögon och aspirin haha.

MIn mormor är alltid glad haha



Anders och jag



Frenzi och jag på klubben



Så ikväll är det väl Valborg. Jag har aldrig firat det i Sverige men en anledning för att supa är alltid bra. Per kommer hit ikväll och vi ska dricka och ha det roligt. Men jag behöver att sova lite förre och kommer över att Assumpta dog :(

Tyskland - Dag 5

Jag har ätit yay. Okej, vidare med min uppdatering :)

Dag 5 - 25.04.2009

Vi bestämde oss för att åka till min gamla lägenhet för att hämta mina saker. De stod fortfarande i källaren där, jag har ju ladrig haft råd att få dem till Sverige. Jag ville hellre ha dem hos mina föräldrar. Så Anders, min far och jag åkde dit och hämtade sex stora kartonger med böcker, fotos och så vidare. Jag har räknat 235 böcker .. jag vill ha dem här :( Hur som helst, efteråt gick vi och handlade lite mat i någon turkisk affär.
På kvällen åkde Anders och jag till Anette för att förfesta. Det blev det vanliga, tjejerna var helt upptagna med att styla sig :P Sedan gick vi till Traumfabrik eftersom de hade gothkväll på en floor och Depeche Mode Night på en annan. Vi hade kul därför att vi var fulla men musiken sög faktiskt, 99% elektrogothskit. Jag träffade gamla kompisar och tog massor med bilder. Vi var hemma klockan 5 på morgonen och jag har varit så full som jag inte har varit länge! Skönt :D

Anders klättrar runt i källaren



I bilen



Jag fixar Anettes hår :p




Småfulla :P



På klubben



Uh, spooky



Vi träffade Carmen




Toodles!!!



Tyskland - Dag 4

Nu har jag jobbat 90 minuter till på min uppsats. Det kan inte finnas många grammatik-misstak nu, jag har verkligen letat. Litteraturlistan är också färdig. Jag har precis fått svar från Stephan också. Han är så gullig !! Så allt känns bra nu. Snart ska jag laga mat men först blir det mer om Tysklandsresan.


Dag 4 - 24.04.2009

Mina föräldrar gick på en begravning den dagen (min mammas morbror hade dött) så Anders och jag åkde in till stan igen för att shoppa. Jag hittade några kula zebra-mönstrade kläder på H&M och på en annan affär några leopard-mönstrade kläder yay. Efteråt fikade i den trevliga cafén igen. På vägen hem tittade vi förbi en affär till där jag hittade några käder till :p Jag har verkligen köpt lite för mycket kläder .. det känns bara så bra att jag passar i normala storleker nu :D
På kvällen hade vi grillfest i mina föräldrars trädgård vilket var trevligt. Jag åt för mycket igen.På kvällen spelade vi dumma sällskapsspel haha.


Jag väntar på bussen



Fik



I mina föräldrars trädgård



Mat



Jag är hungrig *dör*.  Toodles.

Tyskland - Dag 3

Jag är klart med uppsatsen, det finns bara några små saker som fortfarande måste göras som att skriva litteraturlistan, försöker få allt passa på 15 sidor (jag har skrivit 2/3 meningar för mycket) och att uppdatera innehållsförteckningen. Det känns bra. Jag har precis ätit lunch och snart måste jag gå och handla. Men snart, först kommer min Tyskland-berättelse fortsätter.

Dag 3 - 23.04.2009

Vi bestämde oss för att ta en lång promenad på morgonen igen, det var så skönt väder. Dessutom hade vi ätit för mycket och samvetet var dåligt. Det var så vackert i skogen, det var som högsommar. Efter lunchen åkde vi med min mamma för att shoppa. Jag tror att jag spenderade omkring 1000 kronor den dagen men det var värd det. Jag har köpt fyra kjolar, två klänningar, underkläder och massor med skjortar. Jag behövde ju sommarkläder. Frågan är när jag passar i dem igen, jag har ju gått up 2,5 kg :( I alla fall hade vi kul och hittade allt vi hade önskat. Så kvällen blev lugnt igen eftersom vi var trötta av att springa runt i affärerna i flera timmar. Att shoppa är väldigt ansträngande haha.

Grönt (och jag haha)



Vackert



Schwentine



Min papa och jag



Anders och jag på shoppingtour



Nästa inlägg kommer snart, jag måste bara verkligen ta på mig kläderna. Varför måste jag alltid vara så stressad? :P Vi hörs senare!!

Tyskland - Dag 2

Jag har redan tränat och nu väntar jag på Anders eftersom han är ute och handlar. Vi har ju ingen mat hemma, jag behöver frukost! Jag lyssnar på Phillip Boa, skönt att lyssna på musik igen. Okej, vidare med uppdateringen.

Dag 2 - 22.04.2009

Jag vet inte hur det är med er men när jag inte sover i min egen säng kan jag inte sova länge. Så vi gick upp tidigt och eftersom vi hade ingenting planerat för förmiddagen bestämde vi oss för att besöka min mormor. Jag var lite rädd att hon inte kommer ihåg mig eftersom hon har åldersdemens. Men hon visste på en gång vem jag var och hon blev riktigt glad när vi ringde på dörren. Vi stannade en halv timme och hade det trevligt. Jag är lite ledsen att hon har blivit så gammalt i sitt sätt att vara, hon är ju nästan 80 år nu. Efteråt gick vi och handlade lite småsaker och besökte Frenzi på jobbet, hon jobbar på apoteket.
Efter lunchen åkde vi in till Kiel för att träffa Marina och sin dotter. Jag hade inte träffat dem i nästan ett år. Barn växer så snabba!!! Vi promenerade genom innerstaden och gick till ett trevligt nytt café. Vi drack kaffee och pratade. Efteråt hamnade vi på barn/leksaks-affär där vi hade kul med att trycka på alla möjliga knappar och pröva olika lekssaker haha. Det fanns en aktion där barn kunde fotas gratis så Marina gjorde det med Josefine, så sött! Mer gjorde vi inte den dagen ... på kvällen hängde vi framför TV:n med min familj.

Jag och min mormor




Jag med Marina och Josefine



Fika



Anders hade det kul i leksaksaffären :p



Jag har ätit frukost nu så det börjar att bli dags för att plugga. Jag är inte så motiverat just nu men det gäller väl att tvinga sig. Det kommer att komma mer från mig senare :) Toodles.

Back !!!! + Dag 1 av Tyskland-resan

Uiii, vad jag är trött. Det var en väldig lång dag ... har rest i 8 timmar och var lite bakis (är fortfarande det). Men jag har ju inte skrivit något i min blogg i en hel vecka och mina stackars läsare saknar mig visserligen mycket, eller hur? :P

Som sagt, jag är trött. Vi kom hem klockan 21 ikväll och jag längtar efter sängen. Jag har fått 8 brev som jag inte ens har börjat läsa. Jag har mycket plugg framför mig, jag lovade ju Stephan att vara klart med min uppsats till nästa vecka måndag. 2 1/2 sidor kvar. Det lär jag väl hinna. Jag kom precis på att det är Valborg på torsdag .. någon som gör något? Jag har tysk vodka!!! :D

Okej, jag har tänkt mig att skriva ett inlägg om varje dag i Tyskland och eftersom jag är så trött just nu skriver jag bara om resan dit och första dagen ... resten kommer imorgon under dagen, jag lovar.

Resan - 20.04.2009
Vi åkde som vanligt för tidigt eftersom vi  alltid är rädda för att missa flygplanet som har ju redan hänt oss en gång. Men resan gick väldigt bra. Vi behövde att vänta en timme på flygplatsen men jag hade cigg och mat så jag var bra upptagen :p Anders ville sitta vid fönstret på flygplanet för att kolla landskapet så jag ägde min tid åt en löjlig tjejtidning där jag lärde mig att avslöja om min pojkvän ljuger. Bullshit. 
Min mamma hämtade oss från flygplatsen i Lübeck och vi var hos mina föräldrar redan klockan halv sju på kvällen. Anders gick och köpte Döner på en gång och efter vi hade ätit gick vi på en liten promenad med min mor. Det kändes som sommar i Tyskland. Allt var grönt och det var varmt. Nice avslutning av dagen.

Jag sitter på flygplanet



Promenad




Dag 1 - Hamburg - 21.04.2009

Anders och jag gick upp rätt tidigt för att "träna" vilket betydde att vi gick på en promenad i en hel timme. Eftersom jag hatar att promenera kändes det defintivit som träning haha. Vi åt en rätt tidigt lunch därför att vi ville åka till Hamburg den dagen för att fira min systers födelsedag. Vi åkde med tåg för att Anders ville se lite av landskapet. Vi var lite för tidigt i Hamburg och eftersom vädret var kanonbra promenerade vi genom innerstaden (väldigt dålig idé med högklackar .. grr). Det var 26°C så vi tyckte att vi förtjänade glass :p Vi kollade på rådhuset och Alster (en sjö mitt i centrumet av Hamburg) och sedan gick vi till en iransk restaurang för att möta min syster och hennes pojkvän plus min morbror och hans flickvän. Det blev en trevlig kväll med god mat. Min syster tyckte om presenterna hon fick av mig, yay. Vi var tillbaka i Kiel rätt sent så jag däckade på en gång.

På tåget



Glass :D



Med Anders och min bror framför stadshuset



Alster



God mat



Min syster, hennes pojkvän och jag



Ok, det får räcka för idag. Jag ska gå och lägga mig nu. Jag vill gå upp klockan nio imorgon för att träna och plugga. Yay, vardagslivet.



See you later!

Ha, jag har faktiskt tränat! Jag gick upp klockan 7. Men ush, jag är så trött. Just nu äter jag nyttig müsli och om en timme går pendeltåget. Idag åker jag till Tyskland!! YAY!
Vi hörs om en vecka! Gör inget dumt!! Toodles!

Marilyn Manson hos Filip och Fredrik

Ush, vad jag hatar de två! Jag förstår mig inte på svenska humor, det var ju bara löjligt. Allt de ville prata om var sex liksom. Och de gav honom choklad ur en Aladdin-ask. Dumt! Nu är jag säkert att Manson kommer aldrig att göra intervjuar med svenskar igen. I alla falla hade han sin Absinthe och verkade lite småfull. Men stiligt var han, han var gått ner i vikt och hans make-up passade bra. Har ni också sett det ? Vad tyckte ni?

Snart ska jag åka till Tyskland. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå upp klockan 7 för att träna eller inte. Jag kommer ju inte träna i en hel vecka så det är kanske bättre om jag gör det. Ush, men 7 är så tidigt :(

Awwww, Manson. :D

Hush hush darling

Och, vilken låt är det ifrån? Jag funderade lite över 90-tals musik och hur det fanns två riktningar: alternative/rock och bubbelpop/dance. Egentligen suger 90-tals musik. Det är trist att jag var tonåring under den tiden.

Anders är samordnare på jobbet nu. Han har gått klart kursen idag. Jag är så stolt över honom! Jag menar, inte alla har ambitioner och faktiskt vill få ansvar på jobbet. Men han är en sådan. Så vi träffades in i stan och efter vi hade köpt presenter till min syster fikade vi. Jag betalde såklart, det är inte mycket jag kan bjuda på men det var det minsta! Vi hade det väldigt trevligt!

Min mamma kom på idag att pengar kontrollerar ens liv. Hon kände sig fattig eftersom hon inte kan inbjuda 9 personer till middag på restaurang på min systers födelsedag. Och hon vet inte hur hon ska betala min brors körkort som han behöver för att få en utbildningsplats. Hon ville inbjuda mig och Anders till ett besök på museet men hon vet inte om hon har pengar. Kan man egentligen bara ha det kul om det kostar något? Jag tycker inte det. Jag är nästan alltid pank och jag har ändå kul. Man blir ju glad av små saker istället. Alltså jag tycker inte att hon behöver skämmas om hon inte har pengar för saker och ting. Vi kan ju bara fika på min systers födelsedag, det blir mycket billigare. Min mamma och min pappa är både pensionärer och bara min pappa får pension, min mamma får ingenting. Hur kan hon tro att hon kan leva som för 5 år sedan. Konstig hur det känns ibland att pengarna styr ens liv, eller hur?

Lite bilder innan jag går:




Phillip Boa & the Voodooclub

Jag skulle gissa att de flesta av er inte känner till det här bandet men jag lovar att de är verkligen bra! Det är en tysk postpunk/ goth-band som tyvärr blev känd med en av deras enda poplåtar "Container Love" .. den är rätt rolig men inte riktig postpunk.
Bandet finns i alla fall sedan 1984 och de har blivit stor i slutet av 1980-talet. Tyskarna kan alltså också göra bra musik!  Min favorit-låt är "I dedicate my soul to you" som har en bra chorus och är väldigt gothisk. Alltså alla som tycker om postpunk eller goth, kolla upp Phillip Boa eller Phillip Boa&the voodooclub. Men undvik "Container Love" :P

I dedicate my soul to you


Freaks !!

Omg, jag har de bästa vänner någonsin! Min brevvän Sebastiano från Sardinien/Italien skickade mig filmen "Freaks" idag. Att han även kom ihåg det! Vet ni, jag har letat efter den där filmen under flera år men eftersom den var förbjuden tills 1970-talet var det väldigt svårt att få tag i den. Nu har jag fått en version med italienska undertitlar och en svart kopia men vem bryr sig? Jag kan slutligen titta på filmen. Tod Browning är ju min favorit-regissör och den där filmen ska vara helt sjukt men också artsy. Den handlar om en freakshow helt enkelt men det bizzarra är att skådespelare är verkligen freaks .. alltså dvärgar, vargmänniskor och så vidare. Det fanns ju inga special effekter under 1930-talet än.
Så jag ska titta på film ikväll. Jag har också "Sweeney Todd" hemma nu. Det kommer att hända groteska, mörka, bizarra och blodiga scener i mitt vardagsrum snart.

MIN Freaks-DVD :D


Jag och the internet - love lost

Jag är en av de personerna som inte skulle få kunna gå online. Jag skulle ha ett internet-förbjud. Jag är bara helt lost. Jag anmälde mig ju för en Hindi-sommarkurs och då ville de någonting med kontrolluppgifter. Jag kollade vad det betydde och trodde inte att man måste göra något. Jo, men plötsligt är min urvalgrupp inställt. Har jag gjort något fel? Blev jag nekad kursen? Jag fattar ingenting. Jag vill gå på idéhistoria i höst. Om de vill någonting så där igen måste jag fatta vad jag ska göra! Hjälp!!! Någon? Jag hatar studera.nu.

De dumma människorna från lovefilm påstår att jag inte ha skickat tillbaka en film. Det är bullshit. Jag har skickat två filmer i ett kuvert. Hur kan det då vara att de har den ena filmen men inte den andra? Jag har är ingen "Horton"-film hemma. Jepp, jag outar mig, jag har tittat på Horton! Men jag har skickat den tillbaka. Argh. Dumma internettjänster!

Igår var jag ute och fikade med Sebastian. Det var hur trevlig som helst. Jag tycker om att prata med smarta människor som kan tänka! Bra kille <3

Idag har jag flummat hela dagen. Jag sov ut, tränade, pluggade kanske en halvtimme och sedan satt jag framför TV:n hela dagen och skrev brev. Men nu räcker det. Imorgon ska jag gå upp 9 och fixar det sista med min uppsats innan jag åker till Tyskland. Jag ska inte skriva mer, bara göra förberedande anteckningar. Skoj. INTE. Jag ska också läsa klart Mansons självbiografi som jag nu har läst på tre olika språk :p Ser ni, jag lever rock'n'roll-livet genom böcker. Jag är en tönt. Oh, och jag har skrivit vidare på en idé jag hade. Två personer har sagt att idén är bra så jag ska satsa på det nu. Då har jag i alla fall något att göra under sommaren om jag inte har kommit in i Hindi-kursen.

Lost (tisdag)


Wooooooooooooosh!

Kommer ni ihåg att jag sa att jag har jättemycket planerat den här veckan? Nästan allt blev inställt så jag satt hemma i fem dagar. Hur spännande som helst. INTE.  Dessutom har jag fortfarande sömn-problem .. eller egentligen inte sömnproblem men trötthet. Jag är trött hela tiden. Jag kommer inte vänja mig vid tidsomställningen. Trist.

Jag har skrivit nästan 9 sidor i min uppsats. Nu gäller det att ta det lite lugnare. Det är bara 2 och en halv sidor till och jag är klar. Och den behöver ju inte lämnas in innan mitten av maj. Så imorgon gör jag ingenting. Eller bara lite. Jag är inte bra på att göra ingenting.

Så sedan torsdag var min vecka rätt trist. Jag åt omkring 300 gram godis på fredag. Ush, vad skyldig jag kände mig nästa dag. Jag undrar dock hur man kan gå upp ett halvt kilo om man har bara ätit 300 gram haha. Jo, och då var det påsk, vi hade ingen påskmiddag, inga barn ringde på dörren och vi sket i det hela. Intressant, eh?

Mmm, jag läser just nu jättemycket i fattibloggen på Aftonbladet http://blogg.aftonbladet.se/30258 . Jag läsde alla kommentarer och det är väldigt skrämmande hur man behandlar människor i det här landet. Jag gick på socialbidrag i några månader 2006/2007. Eller jo, inte riktigt, bara för att komma på existensminimum .. Anders hade ju A-kassa. Det var den värsta tiden i mitt liv. Hur man blir förnedrad :( Så läs Fattigbloggen, då kan man se hur Sverige verkligen är. Det behövs förändring! Speciellt nu när mer och mer unga människor kommer att hamna i arbetslösheten.

Jag har varit utanför dörren idag. Första gången sedan onsdag. Solen sken. Det var skönt, jag älskar vår! Man vet ju att den nästa vintern är jättelångt bort.

Så här cool är jag :D



Nu ska jag träna lite med hantlarna och sedan käka något. Glad påsk till er!

Motivation? Vad är det?

Idag är en av de dagarna. De dagar när man inte orkar. Jag sitter, tänker, funderar och deppar. Jag har kommit fram till att det är bra att må dåligt eftersom det gör en tänka. De personerna som är alltid glada är mest dem som inte är för smarta. Jag är till och med så smart att jag skapar mina egna problem. Bara för att ha något negativt i livet. Igår fick jag veta att jag klarade sista tenta med en B. Istället för att bli glad blev jag ledsen eftersom det var inget A. Vad är fel med mig egentligen? B är ju jättebra, bara därför att jag fick flera A förut betyder ju inte att det kommer att vara så hela tiden. Jag är bortskämd. Så idag är självförtroendet lite nere. Det känns som min svenska är värre än den borde vara. Det känns som jag alltid misslyckas. Ser ni vad dumt jag egentligen är? Jag skapar mina egna problem.

Idag hade jag ju flera saker planerade men det blev ingenting av någonting. Så jag satt hemma hela dagen. Jag pluggade kanske 2 timmar och sedan gjorde jag .. ja, vad gjorde jag egentligen? Jag flummade. Jag tittade på TV. Och sedan åt jag precis lite choklad. Konstigt nog tröstäter jag fortfarande. Inte i samma mängder som förut .. men ändå behöver jag skräpmat och godis när jag mår dålig. Men bra att jag har kontroll över mängderna.

Igår var det i alla fall trevligt med Per. Jag tycker om att träffa bildade människor som fortfarande har glöden för att kämpa. Att kämpa mot elitism, kapitalism och white-trash-traditionen som mer och mer kommer till Europa. Men igen .. vad som är skrämmande är ju att man inser varje gång att det är mycket fel med livet här .. och att det inte går att ändra. Just nu är jag arg på fattigdomen och kontrollinstanser som bär sig nästan som fascistiska diktaturer. Vet ni vad behövs? En ny politisk teori ! En teori som är demokratisk, socialistisk, vänster och modern. Någon som har en idé?!?

Imorgon blir det inte mycket. Jag ska träffa Stephan klockan 13 .. för att prata om uppsatsen. Sedan ska jag hem och göra ingenting. Jag är för stressad när det gäller uppsatsen. Jag har redan skrivit 5 sidor. Så jag ska inte göra något mer tills fredag. Men jag känner mig själv, jag kommer att få ångest och gör något ändå. Jag är väldigt bra på att skapa mina egna problem.

Per och Anders


Jag var trött


Måndags-skoj

Jag kommer inte på bra rubriker, jag skäms nästan för mina dumma infall .. jag menar, kan det bli värre än "måndags-skoj"? Prata om kreativ-blockad.

Jag väntar på Per. Jag fick sms att han missade tåget och då säger man att kvinnor är alltid försenade haha. Jag gick upp klockan 8 idag för att träna och sedan städa lite. Det gick bra och jag till och med pluggade en hel timme. Jag kunde ha gjort mer men jag behövde kaffee och en cigg. Så snart ska jag göra mig klart, jag är ju fortfarande osminkad och ser ut som jag är en 40-åring .. varför måste jag alltid ha skuggor under ögonen? Det verkar vara en iransk sympton, min syster och mina kusiner har det också.

Min vecka är helt packad och det känns roligt fast att det mesta har med plugg att göra. Idag kommer som sagt Per hit, imorgon ska jag fika med Annelie och sedan ska jag träffa Julia och Ville för att jobba på våra uppsatser. På onsdag ska jag träffa Stephan (läraren) för att prata om uppsatsen och på torsdag ska Sebastién och jag pluggar tillsammans. Det blir skönt att komma ut. Under helgen är det ju påsk och jag ska försöka att inte äta några godisar öht. Men jag har en liten överraskning för Anders, jag är säkert att han blir glad.

Det här var ett helt mainstream-blogg-inlägg. Vad trist. Jag funderar över en massa med saker sistone, speciellt definitionen av fattigdomen. Det har också mycket med mitt skrivande att göra. Jag kanske posta ett lite djupare inlägg ikväll.

Jag har tagit kort så att ni kan se mig i min sköna nya jackan. Fan, jag fattar inte hur smal jag har blivit! 69 kg!! HA!




Rolig bild .. Anders somnade framför TV:n .. men det viktigaste är ju att ha kontroll över fjärrkontrollen :D

Lördag = plugg

Jag är så trött igen. Att gå upp 8.30 på morgonen är verkligen inte skoj. Jag är så glad att det är min träningsfri dag imorgon. Jag kanske går och joggar på eftermiddagen men det räknas inte som träning eftersom jag orkar ändå inte mer än 15 minuter.

Jag var hos Ville hela dagen. Han bor i Sollentuna så jag behövde åka en lång bit tills jag var där. Jag träffade Jonathan på tåget som också var på vägen dit. Villes lägenhet är väldig mysig inredad .. väldigt mysig stämning. Vi pratade om våra uppsatser i två timmar men sedan blev det mest prat om musik, litteratur och konst. Ville lagade lite pasta och vi började prata om Absinth. Jag har inte druckit Absinthe sedan någon gång förra året, så det är något jag ska göra i Tyskland!! Jag åkde därifrån 18.30 och var inte hemma förrän klockan 20. Ush, vilken lång dag. Men det känns bättre och bättre med uppsatsen och jag kommer defintivt skicka min inledning till Stephan (lektoren). Jag hoppas att han har tid för handledning nästa vecka.

Uh, just nu har jag mycket att göra. Det känns bra. Hellre att vara stressad än att vara uttråkad. Nu ska jag sätta mig framför TV:n och mysa lite med Anders. Och imorgon ska jag sova ut. Yes!

Ville i sin mysiga lägenhet



Jonathan tyckte att cookie-monster är rock'n'roll


Jag var också där .. så klart




Så här gick det till

Det var så vackert vårväder idag. Men jag jag tror att jag har fått en överdos av frisk luft, jag är så trött. Min kropp är väl inte van vid syre haha. Vi åkde in till stan idag för att hämta en bok från universitetsbiblioteket som jag behöver för min uppsats. Det var egentligen allt jag ville göra idag. Men på något sätt var jag inte hemma förran klockan 17.

Vi fikade på kafféet bredvid biblioteket. De har en sådan bra chai-latte där så jag kunde inte avstå. Vi njöt av solen och jag träffade Hanna två gånger vilket är rätt konstig eftersom universitetsområdet är ju stor och det finns tusentals studenter. Det var i alla fall trevligt att träffa henne.

Eftersom vädret var så fint åkde Anders och jag till Kungshamra för att kolla studentlägenheterna där. Det är ett riktigt lugnt område med många hus. Där vill jag bo. Verkligen. Så perfekt.

Egentligen ville jag bara köpa en bläckpatron men vi hamnade på en secondhandbutik in i stan. Det är en väldigt kul och galet ställe med många roliga kläder. Tyvärr är allting bara dyrt :( Jag hittade några schyssta skinnjackor och jag kom på idén att man skulle ju kunna kolla för jackor på H&M. Nu är jag 500 kronor fattigare. Jag har köpt en fake skinnjacka bara därför att den passade mig haha. Jag tycker ju att det är väldigt svårt att hitta kläder på H&M .. men jackan passar perfekt och då kunde jag inte säga nej. Jag har inte tagit kort på jackan men ni kommer ju se den på bilder i framtiden.

De sista två timmar har jag jobbat på uppsatsen. Jag är så duktig!! Imorgon ska jag åka till Ville för att diskutera våra uppsatser. Han har katt och jag kommer att få dum allergi :( Martina frågade om jag ville gå till 80s imorgon men jag är pank nu :( Varför måste det kosta 100 kronor inträde? Så det blir en hemmahelg .. IGEN! blergh.

Jag sitter och njuter av solen



Anders också



Här vill jag bo!!!



Everyone will come to my funeral .. to make sure that I stay dead

Det där är ett väldigt kul påstående tycker jag. Varför? Eftersom det är bättre att vara hatad av människor än att inte bli sett över huvud taget. Jag har funderat över vem som skulle komma till min begravning om jag dog idag. Väl, jag tror faktiskt att ingen skulle märka att jag hade försvunnit. Anders hade självklart lagt märke till det men annars? Jag har ju ingen kontakt i "real life" med mycket folk. Jag chattar och skriver meddelande på facebook. Booo-hooo. Jag ska få människorna hata mig nu så de kommer till begravning för att håna mig. Hellre det än att ingen kommer.

Vilka mörka tankar på en sådan vacker vårdag.

Jag har värk. Jag har varit ute och har joggat idag. Helt dumt egentligen. Jag tränar ju varja dag med min cyckel men det kändes som jag måste ta mig ut. Efter 10 minuter var jag helt slut. Det var faktiskt min lunga som stoppade mig. Jäkla rökning. Men jag ska bygga upp min jogg-vana nu eftersom jag kommer att vara hemma rätt ofta framöver. Jag har ju en uppsats att skriva.

Uppsats, förresten. Det går rätt okej. Jag har redan skrivit två sidor, inledningen och presentation av forskningsfältet är klar. På lördag ska jag träffa Ville för att prata och hjälpa varandra med uppsatsen. Det blir defintivt bra. Imorgon måste jag hämta en bok från biblioteket och Anders och jag ska fika efteråt. Han har några semester-dagar just nu.

Bara 18 dagar och jag åker till Tyskland igen!!!

Bara för skojens skull, konstig ny Marilyn Manson-bild. Han har ögonbryn och ingen kontaktlins. Ni behöver inte tro att jag har blivit en Manson-fanatiker igen. Den tiden är förbi, det var liksom 10 år sedan. Men varje gång ett nytt album kommer ut blir jag lite upprörd. Dessutom .. ni vet ju, jag vill ha sex med honom!! Haha.


RSS 2.0