*gäsp*

Jag är lat. Jag har saker att göra men just nu skriver jag bara ut uppsatserna som jag måste läsa till tisdag. Det blir två uppsatser om Oscar Wilde så jag ser fram emot att läsa dem. Jag har ju inte skrivit något blogginlägg i flera dagar igen. Det var väl mest därför att jag var så upptagen.

På torsdag åkde jag till universitetet för att träffa Kalle. Vi ville prata lite om varandras uppsatser så vi är förberedda på vad som kommer i opponeringen. Jag träffade Maria på tåget, en kvinna från Uruguay som jag gick till SFI med. Känner ni någon från Uruguay? Hehe. Vi pratade lite och hon berättade om kursen hon går på universitetet. Jag skulle också ha behövt att gå en svenska-kurs till känns det som. Blergh. I alla fall så träffade jag Stephan på biblioteket när jag ville lämna tillbaka en bok. Han lade märke till att jag hade färgat mitt hår blått haha. Kalle och jag satt i drygt två timmar och pratade om varandras uppsatser. Jag har tydligen gjort många små skitfel :( Men det är ju innehållet som gäller så det finns väl inget att oroa sig för. Eftersom han hade ingenting att säga om mitt innehåll. yay.

På fredag, öh, vad gjorde jag egentligen på fredag? Ah, right. Jag jobbade vidare på opponeringen och kompletterade errata-listan. Och jag sov mycket. Och jag skrev brev och läsde lite vidare i Capote. Det vanliga alltså.

Igår var jag ute hela dagen. Först åkde vi till Media Markt för att köpa en hårtrimmare. Jag har ju bestämt mig att alltid ha så där en centimeter på sidorna. Ibland rakar jag allt bort igen. Vem vet. Vi kollade lite runt i affären, well, och jag köpte Marilyn Mansons nya album. Helt dumt egentligen eftersom jag har albumet på min dator och jag har ingen stereo. Men jag köpte det ändå. Efteråt åkde vi till Fittja för att Anders ville visa mig var vår framtida lägenhet ligger. Det är hur lugnt som helst där .. överallt lekande barn och familjer. Många grillade. Jag förstår inte hur folk kan fortfarande tycka att Fittja är någon slags ghetto. Anyhow, vi ringde på Pers dörr och sedan gick vi alla tre tillsammans till sjön .. den ligger förresten typ 1 minut från vår framtida lägenhet haha. Det är så fint där! Det finns en jättestor park och badplatser och båtar. Det är en så där sommaridyll. 
Vi åkde hem över Söder och det var ett stort bråk mellan några personer med utländsk bakgrund. Plötsligt hade den ena en golfklubba i handen och ville väl slå någon kvinna. Så vi skyndade oss förbi .. men då hörde vi en skott!!! Fan, var rädd jag blev! I Tyskland, i Berlin, har jag någon gång sett hur någon blev skjuten men då var jag rätt långt bort men den här gången var det högst 100 m. Överall sprang människor ur riktningen där skottet kom och kvinnor skrek. Ush. jag läsde senare på Aftonbladets websida att en man ville slå en kvinna med en golfklubba och hon drog en pistol men ett skott lossnade och hon sköt sig själv i låret. Smart kvinna. Det var i alla fall allt lite så där skrämmande. Och var händer det? På Söder och inte i Fittja.
I Västerhaningen behövde vi vänta i 45 minuter på tåget. Gud, vad jag är trött på att bo här. Visste ni att Calipo-glass har bara 90 kalorier? Det är ingenting!! Så om ni vill äta glass, ät den!

Nu är det dags för att läsa lite uppsatser. Bara för att jag vill känna mig nyttig idag. Jag orkar inte gå ut. Nästa vecka ska jag ut varje dag, det ska räcka. Att gå upp 7.30 varje morgonen är inte något jag ser fram emot. Det blir väl mycket Pessbyrån-kaffee.  
Anders i parken i Fittja



Jag och Per



Att vänta



Vi har fått lägenheten i Fittja!

Jag fattar inte det! Det verkade så hopplöst men Anders har precis fått en epost från Botykrka Bostad .. vi har fått lägenheten! YAY! Weeeeeeeeeeeeeeeee! Den 8:e i Juni ska vi skriva kontrakt och den 1:e i Augusti heter det bye bye Ösmo! YAY; jag kommer att bo inom tunnelbanasystemet :D 80 kvm, tre rum, here I come!
Glädje!!!!!!!!!



P.S. Jag har en ny dator och den är så mycket snabbare än min gamla! Egentligen är den inte ny, den är använd och kostade bara 500 kronor, men den är bra!

Igår var jag ute med Sophie och fikade. Det var trevligt. Jag var arg på Kjell&Company dock. De hade inte de bläckpatron jag behövde.

Sophie



Jag (lite suddig)


Zombie Disco

Igår var det äntligen dags: Zombie Disco ägde rum. Det var länge sedan att det fanns ett goth-evenemang i Stockholm så det var verkligen något jag såg fram emot. Och jag blev inte besviken. Mycket folk kom, musiken var bra och Absinthen billig. Det var skönt att se alla igen, speciellt Dessan som jag hade inte sett i nästan 6 månader! Det blev mycket dans och mycket Absinth. Jag var till slut så full att jag hade lite problem med att stå rakt. Men hej, it was worth it. En lyckad kväll!

På tåget



Med Dessan och Sophie



Uh yeah, vi är so much better than you!





Och igen: Jag flummar bara

Vilken värdelös dag! Jag ville ju optimera mina dagar med att gå upp tidigare och inte bara flumma framför Tvn. Jag har inte riktig lyckad med det än. Igår har jag pluggat i kanske tre timmar, sedan färgade jag mina sidor blonda och sedan orkade jag inget mer. Jag prövade kläder för Zombie Disco imorgon men hittade ingenting. Jag känner mig otroligt fet och oattraktiv. Det har väl att göra med att jag har inte riktigt gått ner i vikt i två månader! Jag går ner till 68 och två dagar väger jag nästan 70 igen. Så oschysst. Jag behöver en dag då jag känner mig snygg!!

Idag var lika värdelöst som igår. Jag ville träna på morgonen men orkade inte. Jag färgade mitt hår blå istället .. Anders kallade mig smurf :p Alltså det är bara mina sidor, inte hela håret så klart! Jag måste färga det imorgon igen, fårgen blev inte jämt. Så har jag pluggat igen, lyssnat mycket på Marilyn Mansons nya album (yep, jag är fortfarande på Manson-trippen  .. jag känner mig nästan som en tonåring igen haha) och på kvällen tränade jag. Annars var det bara flum. Jag bara satt i vardagsrummet och tittade i väggen liksom. Intressant, eller hur? Jag hittade någon outfit för imorgon, jag är inte nöjd med den .. det är det vanliga liksom. Men i allt annat ser jag ut som en korv :( Grrr.

Jag har laddat ner Marilyn Mansons nya album två dagar sedan och jag älskar det! Det finns kanske två/tre tråkiga låtar men alla andra är som en utveckling av hans bättre musik. Jag är glad att han är lite tillbaka i 90-talet där han fortfarande var bra! Jo, så det är något som gjorde mig glad.

Jag har börjat läsa "In Cold Blood" av Truman Capote! Han är så bra med ord och uttrycker sig perfekt! Jag vill kunna skriva som han gör! Det är dessutom intressant hur en litterär reportage faktiskt fungerar. Jag tycker att det verkar rätt sannolikt, eller snarare, nära sanningen vad han skriver. Jag ska snart skriva två reviews om böcker jag har läst. Jag orkade bara inte, att flumma var intressantare. Blergh.

Imorgon blir det mer flum. Jag ska inte plugga innan söndag, jag har redan gjort rätt mycket fast att den största delen är fortfarande kvar .. att bedöma argumentationen och substansen av uppsatsen. Men det hinner jag i en vecka.
På kvällen blir det Zombie Disco. Jag är inte så peppad för det .. jag känner mig bara inte för att visa världen mitt fula ansikte. Dessutom måste vi gå därifrån redan 1.30 .. det känns nästan onödigt att åka dit. Men det går ju ingen nattbuss till Ösmo längre.

Oh, det har jag glömt att berätta. Bostadsförmedligen ringde Anders på tisdag på grund av lägenheten i Fittja. Vi är nummer 1 i listan nu och fick skicka in några papper via fax. De har inte sagt nej till oss än... de har till och med ringt Anders och ställt några frågor istället för att neka oss. Det är ju ett bra tecken. Vi kommer att få beskedet nästa vecka. Fan, att kunna bo inom tunnelbanasystemet .. så nära har vi aldrig varit en lägenhet!

Okej, dags för mer Capote. Toodles!

Lalelu .. nur der Mann im Mond schaut zu ..

Wenn die kleinen Babies schlafen, drum schlaf auch Du!
Haha. Det finns konstiga låtar. Jag vaknande med den här i örat idag. Ingen aning varför. Jag försov mig idag men det spelar ingen roll eftersom jag har inget stort planerat. Jag ska snart till biblioteket här i Ösmo och kopiera något ur en bok som behövs lämnas tillbaka den här veckan. Annars är det bara plugg som gäller och det finns ingen stress, är ju två veckor tills opponeringen och jag är nästan klart med att läsa Ondaatje. Boken förvirrar mig fortfarande men det blev lite bättre i alla fall.

Har ni tittat på Melodifestivalen? Jag gjorde det och hade som vanligt kul med att skratta åt halvnakna tjejer och meningslösa texter. Jag tyckte om bidraget från Bosnien-Herzegovina vilket hade väl mest att göra med att de sjöng på ett språk jag inte förstår. Norge har vunnit, bra för dem. Han var gullig och han har ju skrivit låten själv, creds for that!

Igår pluggade jag lite på förmiddagen och på eftermiddagen åkde vi till Sollentuna för att fira Villes födelsedag. Det var trevligt med vodka-frukt-bowl och mycket tårta. Jag träffade till och med hans mor som är ju alltid något speciellt. Jag menar, hur ofta känner man egentligen sina vänners föräldrarna?!? Jag åt så klart för mycket tårta och kände mig skyldig hela kvällen. Jag är verkligen inte så smart när det gäller mat.

Anders var på lägenhetsvisningen i Fittja idag och han tyckte inte om lägenheten. Han sa att området känns skumt och lägenheten smutsig. Bra att vi inte få den hehe. Vi gillar den andra sidan av Fittja så vi ska koncentrera oss på att få en lägenhet i den delen.

Dags för att måla på ögonbryn och promenera till biblioteket. Det regnar och är kallt. Jag älskar regn! <3

Tårta



Ville och jag




I väntan på Godot .. eh .. bussen



Pressbyrånlatte och skönt väder

Är det inte skönt med vår? Det är min favorit årstid. Jag vill ha vår året runt! Jag undrar om det finns ett land där de har sådana temperaturer hela tiden .. någon som vet? Dit skulle jag flytta!

Idag var det biblioteksspring igen. Men det var ingen fara eftersom vädret var så vackert och Anders följde med. På T-Centralen köpte jag en latte på Pressbyrån, den var så god! Ni skulle alla pröva den! Jag var som en duracell-kanin efteråt haha. Vi åkde först till Kungliga Biblioteket. Jag passar ju inte in på Östermalm och det kändes som alla stirrade på mig haha. Jag fick mitt lånekort efter de hade kollat upp mig i någon databas. Väldigt suspekt det hela. Jag har beställt böckerna i alla fall nu, behöver bara orka att hämta de nästa vecka också. Sedan åkde vi till SUB och jag fick 4 av 5 böcker jag behövde. Den ena behövde beställas från magasinet. Alltså måste jag åka dit nästa vecka igen. Jag är så trött på att åka till biblioteker. Ush.
På Sergels Torg fanns det en internationell mat-marknad idag och vi kunde såklart inte låta bli att gå dit hehe. Anders åt tysk Bratwurst och vi delade på en Strudel med vaniljsås och en ost-Bretzel *mums* Jag vill inte veta hur många kalorier det där var. Ibland måste man väl unna sig något. Jag åt redan glass den här veckan så nu måste det räcker med sötsaker för ett tag. Booohoooo.

Jag ska snart färga håret och sedan vill jag kolla på Edward Scissorhands, den kommer på TV4+. Men klockan 21 blir det så klart Melodifestivalen. Jepp, jag tittar på det mest bara för att skratta åt artisterna. De flesta är väl rätt löjliga. Jag är för Tyskland .. bara därför att låten heter "Miss Kiss Kiss Bang". Norge kommer väl vinna. Jag ska dricka vodka och skratta. Ha, det blir skönt. Okej, dags för att få håret svart igen.

So long. Toodles.
Jag vid Humlegården



Anders äter Bratwurst


Fuck the police!

Innan jag berättar varför jag valde den här rubriken vill jag tala lite om min dag som faktiskt inte var särskild spännande. Det var skönt väder och jag njöt av det medan jag väntade på Kalle vid SUB. Jag satt där med en cigg och en kopp kaffee. Jag bytte i alla fall böcker med Kalle och så satt vi pratade en halv timme till. När jag var tillbaka i Ösmo spenderade jag några av mina sista kronor på ett födelsedagskort för Ville och hårfärg. Jag orkar bara inte färga håret just nu.

Jag är förbannat på Kungliga Biblioteket. Jag ville beställa två böcker ur deras magasin och behövde därför registrera mig. Men det gick inte eftersom jag har ingen svensk ID eller svenskt pass. Vad fan? Diskriminering! Jag har ju ett personnummer och ett tyskt pass .. det får väl räcka! Jag har inga pengar för att beställa en svensk ID. Jag kom alltid vidare med mitt pass överallt. Så jag ska åka dit imorgon och fråga hur jag ska egentligen göra eftersom jag behöver de böckerna! Annars får väl Anders registrera sig. Grrrr.

Okej, nu tillbaka till rubriken. Jag ringde Anders när jag hade kommit hem och han berättade att han satt vid någon uteservering med en jobbkompis, åt korv och drack en öl. Jag var glad för honom eftersom han har blivit kompisar med någon på det nya stället så där snabbt. När jag ringde honom två timmar senare var det inte så mycket glädje längre. Han stod i någon port med två civilklädda poliser som hade stoppat honom eftersom de trodde att han var hög på amfetamin. De stoppade honom bara så där, tvingade honom att ta av sina kläder och ställa sig bakom en bil och pissa i någon kopp! Hur sjukt är det egentligen? Han var bara på vägen till tvärbanan vid Gullmarsplan och de stoppar dem honom och trakasserar honom!!! Sjukt! De kan ju inte bara stoppa folk så där om de inte har gjort något!!! Jag blir så förbannat! Anders är självklart helt nojig nu och rädd. Har de inget bättre att göra än att hitta folk som de tror tar droger? ARGH! Det är redan andra gången under bara tre månader att polisen stoppar min pojkvän för ingen anledning! Först tror de att han är någon kriminell från Handen och nu är han plötsligt missbrukare! Fan, det går inte att lita på polisen i det här jävla landet.

I underlandet?

Jag blev lite berusad ikväll. Jag tål verkligen ingen alkohol längre. Betyder det att jag har blivit en mes eller bara vuxen? Eller så är jag bara tysk i motsats till svensk? Jag drack ju bara tre glas vin.

Idag har jag varit ute. Igår var det en av de dagarna som man kan faktiskt glömma. Jag tycker ju att man ska utnjuta varje dag på ett kreativt och produktivt sätt. Väl, jag sov för länge, orkade inte träna och satt en hel dag med ett enda brev. Jag gjorde alltså ingenting kreativt eller produktivt. Jag måste tvinga mig mer till saker. Till exempel har jag funderat över att skriva varje dag en timme. Och jag måste gå upp tidigare. Jag har åstadkommit så många saker i mitt liv så jag kommer defintivt att klara att utveckla min livstil. Frågan är bara när jag orkar att börja.

Idag. Mmmm. Jag åkde till universitetsbiblioteket för att låna "In the skin of the lion" av Michael Ondaatje. Det är han som skrev "The English Patient" så jag hoppas att den här boken är lika bra. När man läser någonting för pluggets skull är man ju lite tveksamt. Efter jag hade hittat boken drack jag en snabb kopp av kaffee (7 kr för en liten kaffee går inte att slå!!). Sedan träffade jag David, det var så länge sen vi träffades sist! Vi åkde och handlade i Skärholmen och lika snabb som vi var hos honom började vi också laga mat. Det blev iransk. Jag hade några kryddor och basmatiris med mig. Till det blev det en flaska vitt vin och som efterrätt så klart Ben&Jerrys glass !!! Vi hade det väldigt trevligt och hade mycket att prata om. Jag tror vi hamnade vid religion och kom båda två fram till att kristendomen suger. Det är precis hur djup det gick haha. Jag tycker om David, väldigt rolig kväll!!

På vägen hem var jag som sagt lite småfull så jag skrev konstiga sms till Adam som han tyckte lät som en modernistisk dikt. Så här får ni läser nu hur mitt kreativa själ uttrycker sig på en onsdag-kväll.

Vardagsfyllan öppnar dörrar till min själ som liknar Alice i Underlandet
Jag undrar när kanninen uppenbarar sig

Och här kommer bilderna:

Mat



David



Jag







Den här veckan ..

Den här veckan verkar vara mycket mer stressande än jag trodde.  För det första är jag trött. Det där med dagsrytm är inte min grej. Att tvinga på sig någonting som inte känns naturligt är fel! Dumma samhället där morgonmänniskor bestämmer!

Jag har varit hos flera biblioteker idag för att lämna tillbaka böcker. Vädret sög, det var kallt och regnade. Dessutom såg jag många emos och de är verkligen löjliga! Hur fan ser dem något om de har luggen hela vägen över ögonen? Det var någonting jag funderade över hela vägen hem! Kanske jag har blivit gammal och jag förstår mig inte på dagens ungdomar .. men att stjäla stilen från andra scener är ju också inte väldigt smart, eller hur? Jag har träffat Sebastien en snabbis också .. vi ska väl ses den här veckan och fika, yay.

Anders hade sin första dag i Rågsved idag och det gick bra. Han är bara irriterad av den långa åkvägen men det hade jag ju varnat honom för. Vi bor för långt bort från stan! Nästa vecka måndag ska vi på lägenhetsvisning i Fittja .. 80 kvm, 3 rum och nära tunnelbanan. Det tar ju ändå 30 minuter till T-Centralen men 30 minuter är bättre än nästan en timme! Dessutom kommer man hem under helgen! Tunnelbanasystem here I come! Jo, men vi är på plats 2 i kön för denna lägenhet, nu gäller det bara att hoppas att plats 1 hoppar av! Och att Anders betalningsanmärkningar finns inte längre. Som jag har förstått förvinner dem ju efter 3 år och det är mer än 3 år sedan som han har fått dem. *hoppas*

Jag har ju skickat min uppsats till min opponent. Jag ska träffa honom den här veckan för att han får böcker från mig. Han har redan gett mig sin litteraturlista men det hjälper inte mycket till eftersom han fortfarande har alla böcker hemma. Det betyder att jag måste åka till Kungliga Biblioteket och SUB på fredag eller lördag. Ska se.

På onsdag blir det matlagningskväll med David. På söndag ska jag till Villes födelsedagsfest.

Och jag trodde att jag kommer att ha en lat vecka hemma. Pustekuchen!

Förresten, jag läser fortfarande Marilyn Mansons självbiografi. Sjukt roligt .. men också mycket sjukt!!! Jag undrar om jag hade tagit LaVey på allvar. Det finns ju bra idéer bakom satanism men den är för mycket kapitalistisk och objektivistisk för mig. Jo.

Toodles.

Gah ^-^

Hej hej!

Vad jag är lat idag! Jag sitter bara här och stirrar på skärmen. Jag ville redan skriva det här inlägget en timme sedan men jag drömde bort mig. Jag undrade om jag ska färga mina sidor bara blonda igen eller kanske ska det blir blått den här gången? Jag vet inte om jag passar i blå. Jag behöver en hårtrimmare så att mitt hår på sidorna har alltid samma längd. Om jag bara hade pengar. Haha, jag gnäller i varje inlägg om att jag är pank och vilka saker jag skulle vilja köpa. Jag är inte materialistisk .. jag tycker om att drömma. Om jag hade pengar, hade jag ju ingenting att drömma om. Så det är bra att jag är fattig, det ger mig drive.

Nu kommer något helt random: Jag älskar kombinationen mint och choklad! Det är det bästa som finns! Min favorit choklad är Marabou Mint Krokant! Jag har inte ätit det i flera månader dock. Igår åt jag en Nogger-Mint-glass. Vad gott den var! Skit alltså, jag kommer snart att strunta i min vikt och bara äter Choklad och Mint grejer! Mums! Och, vikten .. jag har gått ner de 2,5 kg jag hade gått upp i Tyskland. Inte ens två veckor tog det. Nu önskar jag mig bara att jag snart kommer att komma under den magiska 69! Uh Uh Uh .. 69 .. haha.

Igår gick jag och hämtade böckerna jag hade beställt hos Adlibris. Jag hade ju beställt böcker för sommaren redan nu eftersom jag kommer inte att få några pengar under sommaren. Jag älskar lukten av nya böcker! Vet ni vad jag menar? Det luktar papper och tryck?!? Så nu har jag i alla fall böcker att läsa! Jag ska skriva lite om dem också när jag har läst dem. Just nu läser jag fortfarande Marilyn Mansons självbiografi, hade ingen tid att avsluta den innan.

Plugg. Väl, den här helgen är det i alla fall inget plugg. Jag har lämnat in min uppsats och den blev godkänd. Jag skickade den till min opponent. Vi ska också träffas en eller två gånger under tiden vi jobbar med varandras uppsatser. Det känns bra. Vad jag behöver nu är att läsa boken han skrev om ... "In the skin of a lion" av någon nederländsk författare. Jag har inte hittat utgåvan han använder sig av än. Men det är lugnt, jag måste vara klart med opponeringen tills den 1:a i Juni.

Nästa vecka måste lämna tillbaka böckerna jag har lånat. Det blir ett stressande åkande till olika biblioteker. Blergh. Sedan ska jag träffa min opponent också (läs: uppsats-opponent). På onsdag ska jag hem till David, vi ska laga iransk mat och mysa :) På måndag börjar Anders på sin nya arbetsplats, han är nervös så jag ska vara där för honom. Uh, excitement!

Tillräckligt babblat. Nu vill jag dricka kaffee och mysa med drömmar, böcker och brev. Det blir ingen utgång .. är ju pank och som vanligt händer ju ingenting spännande ändå. *gäsp*

Mina nya böcker <3


Tråkighetens nyheter

Hello!! Om ni undrar varför jag inte har uppdaterat min blogg i nästan en veckan så beror det på att jag hade ingenting att skriva om. Min hjärna var tom, jag funderade över ingenting och bara satt pantad framför TV:n. Jag hade faktiskt inte lämnat lägenheten i en hel vecka.

Så det finns inte många nyheter, mest bara tråkigheter i mitt liv. Jag är pank. Jag kollade precis, jag har 713 kronor på mitt konto. Det får räcka tills slutet av månaden och jag har fortfarande så många saker att köpa. Jag behöver ett sommarjobb. Det är kanske lite sent att tänka på det. Blergh. Min dvd-spelare dog igår. Jag vet inte vad jag har gjort men plötsligt gick ingenting mer. Det tog mig över en timme att få ut en dvd ur spelaren. Bra tillfäle för det att hända, när jag är pank :( Anders och jag har bråkat idag, jag pratar fortfarande inte med honom. Han är en sådan idiot ibland och beter sig som en tonåring. Varför har jag inga normala människor omkring mig?!?

Igår var jag utanför dörren, yay! Jag hade tid hos min lärare Stephan. Jag tycker verkligen om honom och efter vi hade pratat om min uppsats i kanske 20 minuter, satt vi och pratade i en hel timme till, om allt möjligt. Han är så intressant! Efteråt träffade jag Adam för att fika. Det var trevligt att se honom igen, vi ses för sällan! Linda kom förbi senare också. Ibland är det bara kul att komma ut. Varför kan det inte hända oftare?

Jag är klar med min uppsats. Jag gjorde det sista idag och jag ska skicka in den imorgon. Sedan blir det minst en vecka till av att göra ingenting. Jag behöver jobba på en opponering senare i månaden men det ororar jag mig inte för nu. Någon som vill träffa en ledsen gothare? Gimme a call!!

Adam



Jag



Jag och Linda



Adam och jag



Valborgsfirandet - eller något

Jag har inte sett någon eld men det är väl inte så viktigt, eller? Vi hade i alla fall kul igår kväll. Vi lyssnade på mycket musik, pratade konstiga saker och drack vodka och vin. Så är jag är lite bakis och efter lunchen ska jag defintivt sova några timmar till. Per åkde precis hem, den stackarn, hela vägen tillbaka till Fittja (är det bara jag eller tänker man automatiskt på fitta när man hör det där namnet?!?). Jag har egentligen inte så mycket att berätta. Jag skulle demonstrera just nu men jag orkar inte, men jag hejar på alla er som demonstrerar över hela världen just nu och påvisar att arbetar-och socialrörelsen finns.
Nu blir det lite bilder.

*pose*



*pose igen*



Per och jag börjar att dricka lite



Jag tyckte väl att jag var snygg eller något .. alkohol ger en ju självförtroende :p



Anders <3


RSS 2.0