Fredag - Del1

Uh, nu behöver jag redan delar på dager. Jag känner mig nästa viktigt nu. Haha. Alltså idag är jag helt förstörd och det är inte så bra eftersom jag har mycket plugg framför mig. Men that' s the way life is. Jag ska skriva lite om vad som hände igår då.

Jag behövde gå upp jättetidigt eftersom jag hade en tid hos Migrationsverket klockan 9. Vi hittade dit rätt snabbt men ush, vilken atmosfär det är därinne. Ingen verkar glad och där sitter många invandare och väntar för sin tur. Hela familjer som satt där. Jag tyckte så synd om dem och på allvar, jag tycker att det är för krångligt för att få sina tillstånd i Sverige. Det tog ju ett helt år för mig för att bara få en tid. Så vi träffade min handledare som var jättetrevligt och det hela var gjord inom 10 minuter. Anders och jag behövde bara fylla in något papper och så hade jag ett permanent uppehållstillstånd! jag är så glad för det!!! Jag har till och med fått ett litet klistermärke i passen. Foton blev skitdålig dock. Jag vet inte varför men man ser alltid ut som skit på officiella bilder. Eller är det bara jag?

Sedan åkde vi med bussen till universitetet. Det var kul att se lite av Solna och den delen av Stockholm eftersom jag har aldrig varit där förut. Jag tyckte om några delar. Men St.Eriksplan är min favorit .. det är så vackert där! Well, så jag la min tentan i professorens fack och efter vi hade köpt bröd hos den snälla killen vid tunnelbanastationen åkde vi hem. Och jag sov nästan tre timmar på eftermiddagen haha :p

Jag fick post från universitetet. Jag har blivit antagen för Litteraturvetenskap 2. Vad bra. Nu ska jag bara se att jag kommer in i samma kurs som mina kompisar. Jag blev glad i alla fall.

Jag ska berätta om kvällen i nästa inlägget, annars blir det för många bilder tycker jag. Toodles.

Jag vid Migrationsverket



Permanent uppehålltillstånd :D



Skitdålig bild :(



Grattis Nina! Du får plugga vidare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0