Heta kändisar (män)

Jag läser Blondinbellas blogg ibland och jag såg att hon skrev om män som hon tycker är heta. Det gjorde mig att tänka på min ungdom när jag alltid gjorde sådana listor med mina vänner. Så jag funderade lite och jag kom på de följande 2 män som jag personligen tycker är de hetaste "kändisar" . Oh, och självklart är Anders den snyggaste mannen för mig, det här är bara för skojens skull. Jag älskar dig älskling, det finns ingenting att oroa sig för hehe.

1. Johnny Depp



Jag har tittat på MTV Movie Awards idag. När han kom på scenen, och han bara stod där och mumlade några ord, så fick jag svettiga händer och mitt hjärta bultade snabbare. Han är den snyggaste mannen på jorden. Redan när jag var ett barn och tittade på "Edward Scissorhands" blev jag kär i honom. Jag tycker om att han gör bara de roller han kan ståe bakom och som är lite mer "independent". Han är som en rock'n'roll star och inte som alla de rena och tråkiga Hollywood-kändisar. Johnny Depp kommer alltid spelar en viktig roll i mina våta drömmar, han är som en dröm!

2. Marilyn Manson



Många av er tänker väl nu "ush" men för mig var Marilyn Manson verkligen The God of Fuck under 90-talet. Han är så undervart vulgär och när han fortfarande hade energi och långa hår var han oslagbart när det gäller sex-utstrålning. När jag var tonåring var jag övertygat om att han kommer att vara killen som tar min oskuld.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0