...

Jag har typ inte gjort något alls under en hel vecka. Jag hade inget buskort och inga pengar så jag satt mest hemma och läsde. Jag pratade mycket med folk på telefonen och planerade min Tyskland-resa. Det finns fortfarande så mycket att göra och jag har inte ens börjat packa. Bara två dager och jag kommer att resa till Tyskland, weeee!
Jag ska shoppa (snart är det den 25:e :D), besöka en av mina bästa vänner (Marina) som har fått barn i Oktober och jag har bara sett hennes bebis en snabbis i November. Det blir kult.
Sedan ska vi göra en utflykt till Husum eftersom Anders har aldrig sett den tyska Nordsjön. Det är så vackert där! Sedan ska jag gå och festa två kväller, fredag och söndag blir det. Det är en gothkväll på söndag-kväll så jag kommer att se många gamla kompisar .. weee! jag ska självklart också träffa mina vänner Frenzi, Anette, Jenny, Peggy, Ronny, Markus mm. Uh, så mycket att göra. Jag ska också träffa min familj, alltså de som inte bor hos mina föräldrar. Jag saknar min mormor och min syster mest. <3
Nu ska jag färga mitt hår svart igen, det ser helt blond ut på mitt huvud, iiiiih :p
Jag kan inte hitta mina dödskalle-strumpbyxor. Måste hitta.
Toodles

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0