Sjuk

Jag tror att jag är sjuk. Jag känner mig helt svag och konstig. Grr, jag är säkert att det beror på vädret, det är ju så kallt och äckligt! Skit!
Men ändå har jag pluggat typ två timmar idag. Jag är nu klart med att läsa min huvudbok för uppsatsen och har jobbat och skrivit ut det viktigaste av två andra böcker. Oh, och jag har försökt förstå Butler's "Gender Trouble"-bok haha. Nu ska jag försöka träna, jag hoppas att min kropp orkar. Men det är ju Simpsons på TV, precis det rätta för att träna.
Senare ska jag kanske plugga lite till men definitivt inte mer än en timme. Jag har fortfarande tre böcker att jobba med och sedan måste jag senast på måndag kväll börjar skriva mina idéer ner som synpunkter, jag har ju redan min uppställning.
Jag vill gärna gå ut imorgon men som alltid händer ingenting i Stockholm, whoa! Bara en månad och jag är i Tyskland! <3
Någon har ringt mig för ett modell-uppdrag men jag verkar lite suspekt eftersom jag inte gett mitt nummer till någon fotograf under en lång tid, sista gången var när jag bodde fortfarande i Tyskland. Jag ska fundera på det under helgen. Jag har ju inget bättre att göra ...

Kommentarer
Postat av: Matilda

Träna? Haha, jag var just ute och cyklade. Min kondition är i botten :( Häftigt med modelljobb!! Puss och kram :)

2008-05-16 @ 17:37:42
URL: http://pillowkiller.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0