Grejer

Jag har inte bloggat under några dager igen fast att jag lovade att blogga mer. Det beror inte på att jag har inget att berätta eftersom mitt liv är tråkigt. Det är bara att jag är så upptagen.

De sista dagerna har varit okej. Jag hade kurser varje dag och när jag kom hem var det mycket läsande som gällde. Först hatade jag grekisk och romersk litteratur men jag börjar nu tycker om det. En lyriker som jag kan rekommenderar är Sapfos, hon är verkligen bra och hennes dikter är välldigt erotiska (mm, det finns bara tre dikter av henne som är bevarade men alla tre är bra!). När det gäller dramat så tycker jag om Sophokles, Antigone och Kungaren Oidipus! Ja, det till litteratur.

Igår var jag så förbannad! Jag behövde åka in till Stockholm och pendeltåget var en halv timme för sent!! En jävla halvtimme, så det blev inställt så att man behövde ta den nästa. Och allt på grund av ett signalfel! Då bygger dem om hela sträckan under hela sommaren och ändå är det strul. Det har hänt nu några gånger att tågen inte gick som de skulle, om det händer en gång till så skriver jag ett hat-mejl till SL! Jag säger ju hela tiden, Moderaterna är helt värdelösa .. allt som räknas är bara rika storstadsmänniskor. De kommer att se vad deras inställning kommer att bringa dem vid nästa valet.

Jag är också förbannad på Blondinbella. Hon har ju alltid irriterad mig men ändå läsde jag hennes blogg varje dag. Men hennes inställningar är bara så långt från mina. Allt hon gör är att spendera massor med pengar på skönhetsprodukter och kläder (hon köpte päls .. vad fan? Vilken medveten människa gör något så där nuförtiden?). Sedan ger hon tips och försöker låta smart. Vilken smart människa på den här jorden lyssnar på en rik  tonåring som tittar på livet från fel perspektivet? Hon har ju ingen aning hur 95% av den svenska befolkningen verkligen har det, hon vet inte hur det är vara sig själv, hon lever efter skönhetsidealer och önskningar som de flesta av oss inte ens våga tänka på. Jag är inte avundsjuk men hur mycket ska jag som en medveten människa lyssnar på tips från en 17-åring som är rik, bor på Östermalm och vet ingenting om livet än? Och idag då hackade hon på två personer, offentligt i sin blogg. Vem fan tror hon hon är? Hon är 17! Vilket helvete har vi hamnat i?

Jag behöver bandshirt av Bauhaus och Cinema Strange .. ge mig! :D

(Apropos helvete .. inte att popkulturen intresserar mig särskild mycket .. men Michael Jackson dejtar Pamela Anderson? Hahahahahahhaha!!!)

Kommentarer
Postat av: mana bollocks

oh, jhag älskar sapfo! <3

2008-09-04 @ 23:30:23
URL: http://manamonroe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0