Nu då?

Jag ska träna snart, har bara inte vaknat riktigt än. Jag älskar att sova ut, jag tycker inte om att gå upp förre 9 överhuvudtaget.
Idag blir lika spännande som igår, jag ska inte ens lämna lägenheten men ska plugga hela dagen. Jag har några kapitlar kvar av Dante, sedan blir det "Spelet om Envar" (någon medeltidshistoria) och sist ska jag göra övningar för verslära och läsa lite sekundärlitteratur. Uh uh, det händer ju så mycket i mitt liv haha.

Det regnar förresten, det känns som sommaren har verkligen förvsunnit nu. Hela Augustin kändes ju redan som September. Men jag tycker om höst, färgerna av löv, att allt är grå, att det luktar natur .. dessutom är det inte så varmt. Jag hatar hettan och jag är ju defintivt inte en sådan färgglad person. Hehe.

Förresten, kag skrev en kommentar på Blondinbellas blogg och plötsligt har jag typ över 50 besökare på min blogg. Jag hoppas att ingen hatar mig för vad jag skrev där .. men om hon presenterar en sådan grej på ett silverfa kan jag inte låta bli. :p

Anders ska ominstallera min dator idag, från scratch. Vi har redan sparat alla filar igår (alla mina mp3s). Vet ni, min dator är lite tokig och den gör  vad den vill så jag har inget val. Jag fick min dator i 2001 så jag är verkligen rätt glad att den förtfarande fungerar, nya datorer är ju så dyra, jag skulle aldrig ha råd med en ny.

Jag ska röka nu och sedan träna (haha, vilken ironi!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0