This is the new shit

Jag lyssnade precis på Marilyn Manson och jag tyckte det passar rätt bra som rubrik. Fast att jag tycker inte om albumet "The Golden Age of Grotesque", det är överproducerat och i nu-metal-stil som jag verkligen inte tycker om. "Antichrist Superstar" är mitt favoritalbum för alltid! Men jag ville ju posta bilder av mina nya affischer på väggen så here we go.

Den här hänger i vardagsrummet och omkring den placerade vi några vägg-tattueringar. Jag tycker att det blev rätt snyggt. (bilden blev lite mörk, sorry)


Den här hänger över sängen. Imorgon vill vi också placera några tattueringar omkring den.


Jag är klart med andra frågan av tentan och det gick okej. Temat var bara så tråkigt, körens roll i den grekiska tragedin. Men jag har skrivit en sida om det så det räcker. Imorgon ska jag ta frågan om isländska sagor.
Jag kollade lite på MTV medan jag tränade idag och det finns ett band som heter The Wombats som gjorde en låt som heter "Let's dance to Joy Division" 0.o Låten är väldigt konstig och inte särskild bra.
Jag tror på lördag ska jag till Grottan eftersom de har 80's kväll där med postpunk och sådant. Det blir kanske trevligt.
Nu ska jag fixa en sallad för mig. Jag ska äta hos Martina ikväll så det är bättre att jag inte äta för mycket förut. Jag är fortfarande lite oroad for att åka hem ensam med pendeltåget under natten, det finns ju så mycket skumt folk out there. Jag behöver en bodyguard :D
Anders har köpt en duk för TV-bordet, jag hoppas att den är snygg. Vi får se.
Förresten, jag läser en bok som heter "Tusen strålande solar". Den är väldigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0