Everyone will come to my funeral .. to make sure that I stay dead

Det där är ett väldigt kul påstående tycker jag. Varför? Eftersom det är bättre att vara hatad av människor än att inte bli sett över huvud taget. Jag har funderat över vem som skulle komma till min begravning om jag dog idag. Väl, jag tror faktiskt att ingen skulle märka att jag hade försvunnit. Anders hade självklart lagt märke till det men annars? Jag har ju ingen kontakt i "real life" med mycket folk. Jag chattar och skriver meddelande på facebook. Booo-hooo. Jag ska få människorna hata mig nu så de kommer till begravning för att håna mig. Hellre det än att ingen kommer.

Vilka mörka tankar på en sådan vacker vårdag.

Jag har värk. Jag har varit ute och har joggat idag. Helt dumt egentligen. Jag tränar ju varja dag med min cyckel men det kändes som jag måste ta mig ut. Efter 10 minuter var jag helt slut. Det var faktiskt min lunga som stoppade mig. Jäkla rökning. Men jag ska bygga upp min jogg-vana nu eftersom jag kommer att vara hemma rätt ofta framöver. Jag har ju en uppsats att skriva.

Uppsats, förresten. Det går rätt okej. Jag har redan skrivit två sidor, inledningen och presentation av forskningsfältet är klar. På lördag ska jag träffa Ville för att prata och hjälpa varandra med uppsatsen. Det blir defintivt bra. Imorgon måste jag hämta en bok från biblioteket och Anders och jag ska fika efteråt. Han har några semester-dagar just nu.

Bara 18 dagar och jag åker till Tyskland igen!!!

Bara för skojens skull, konstig ny Marilyn Manson-bild. Han har ögonbryn och ingen kontaktlins. Ni behöver inte tro att jag har blivit en Manson-fanatiker igen. Den tiden är förbi, det var liksom 10 år sedan. Men varje gång ett nytt album kommer ut blir jag lite upprörd. Dessutom .. ni vet ju, jag vill ha sex med honom!! Haha.


Kommentarer
Postat av: Oni

Jag gillar dig, även om vi aldrig ses! Och jag skulle vilja komma på din begravning, med en blomma och några tårar.

2009-04-02 @ 18:35:35
URL: http://myspace.com/oni_wan
Postat av: Sébastien

Jag skulle definitivt märka om du försvann!

2009-04-02 @ 18:43:08
URL: http://popstitute.blogg.se/
Postat av: mana bollocks

jag skulle märka om du dog. och om du dör så förlåtar jag dig aldrig! <3

2009-04-02 @ 22:03:31
URL: http://iwokeupdeadtoday.blogg.se/
Postat av: rojin

jag skulle också märka om du försvann. lite dumt att vi aldrig ses, men jag följer ju din blogg och har koll på vad som händer i ditt liv! haha. :D min fina vän.

2009-04-08 @ 23:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0