Freaks !!

Omg, jag har de bästa vänner någonsin! Min brevvän Sebastiano från Sardinien/Italien skickade mig filmen "Freaks" idag. Att han även kom ihåg det! Vet ni, jag har letat efter den där filmen under flera år men eftersom den var förbjuden tills 1970-talet var det väldigt svårt att få tag i den. Nu har jag fått en version med italienska undertitlar och en svart kopia men vem bryr sig? Jag kan slutligen titta på filmen. Tod Browning är ju min favorit-regissör och den där filmen ska vara helt sjukt men också artsy. Den handlar om en freakshow helt enkelt men det bizzarra är att skådespelare är verkligen freaks .. alltså dvärgar, vargmänniskor och så vidare. Det fanns ju inga special effekter under 1930-talet än.
Så jag ska titta på film ikväll. Jag har också "Sweeney Todd" hemma nu. Det kommer att hända groteska, mörka, bizarra och blodiga scener i mitt vardagsrum snart.

MIN Freaks-DVD :D


Kommentarer
Postat av: sofi.

oj, är den verkligen så "rare". jag köpte den till min pojkvän på discshop eller cdon eller vart det var....typ 2 år sedan. :)

2009-04-18 @ 21:45:11
URL: http://amitechi.blogg.se/
Postat av: Nina

Verkligen? jag försökte att hitta den överallt men den fanns inte någonstans! Men nu har jag den ju :D

2009-04-19 @ 23:18:49
URL: http://misszombilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0