Motivation? Vad är det?

Idag är en av de dagarna. De dagar när man inte orkar. Jag sitter, tänker, funderar och deppar. Jag har kommit fram till att det är bra att må dåligt eftersom det gör en tänka. De personerna som är alltid glada är mest dem som inte är för smarta. Jag är till och med så smart att jag skapar mina egna problem. Bara för att ha något negativt i livet. Igår fick jag veta att jag klarade sista tenta med en B. Istället för att bli glad blev jag ledsen eftersom det var inget A. Vad är fel med mig egentligen? B är ju jättebra, bara därför att jag fick flera A förut betyder ju inte att det kommer att vara så hela tiden. Jag är bortskämd. Så idag är självförtroendet lite nere. Det känns som min svenska är värre än den borde vara. Det känns som jag alltid misslyckas. Ser ni vad dumt jag egentligen är? Jag skapar mina egna problem.

Idag hade jag ju flera saker planerade men det blev ingenting av någonting. Så jag satt hemma hela dagen. Jag pluggade kanske 2 timmar och sedan gjorde jag .. ja, vad gjorde jag egentligen? Jag flummade. Jag tittade på TV. Och sedan åt jag precis lite choklad. Konstigt nog tröstäter jag fortfarande. Inte i samma mängder som förut .. men ändå behöver jag skräpmat och godis när jag mår dålig. Men bra att jag har kontroll över mängderna.

Igår var det i alla fall trevligt med Per. Jag tycker om att träffa bildade människor som fortfarande har glöden för att kämpa. Att kämpa mot elitism, kapitalism och white-trash-traditionen som mer och mer kommer till Europa. Men igen .. vad som är skrämmande är ju att man inser varje gång att det är mycket fel med livet här .. och att det inte går att ändra. Just nu är jag arg på fattigdomen och kontrollinstanser som bär sig nästan som fascistiska diktaturer. Vet ni vad behövs? En ny politisk teori ! En teori som är demokratisk, socialistisk, vänster och modern. Någon som har en idé?!?

Imorgon blir det inte mycket. Jag ska träffa Stephan klockan 13 .. för att prata om uppsatsen. Sedan ska jag hem och göra ingenting. Jag är för stressad när det gäller uppsatsen. Jag har redan skrivit 5 sidor. Så jag ska inte göra något mer tills fredag. Men jag känner mig själv, jag kommer att få ångest och gör något ändå. Jag är väldigt bra på att skapa mina egna problem.

Per och Anders


Jag var trött


Kommentarer
Postat av: mikaela

Det är skitjobbigt, har fått en stor och två andra små attacker, vet du hur man kan få de att försvinna? eller typ hur lång tid d tar innan man blir helt bra igen. Jag kan helt plötsligt få hjärtklappning och bli yr, det är värsta förvirrande.

2009-04-10 @ 15:02:01
URL: http://daleke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0