"Öppna dörren, då förklarar jag"

Igår hände något läskigt. Eller det var ju under natten. Omkring klockan ett försökte folk ta sig in i huset genom yttredörren, de slog en stol mot dörren. Men glaset var stark så de kom inte in. Eller det var vad jag trodde. Fem minuter senare ringer det på vår dörr. Det stod en svensk kille utanför. Anders frågade vad han ville men han sa bara "Öppna dörren, då förklarar jag." . Men Anders öppnade inte dörren eftersom han inte kände killen. Vi har ingen aning om det har något sammanhang med de tre killar som försökte ta sig in huset. I alla fall så försvann killen och ringde på nästa dörr där ingen svarade heller. Så han åkde iväg med hissen. Han var inte hotande eller något. Men det var ändå väldigt konstigt. Vad ville han? Och varför ringer han precis på vår dörr? Vi känner ju ingen här. Så är det alltså att bo i Fittja haha. (Men det har hänt mig i Tyskland också någon gång men då sa killen på en gång att han ville att jag ringde polisen vilket jag också gjorde). Jag tycker att jag ska få extra erfarenhets-poäng i livet. Eller hur?

Per besökte oss igår kväll. Vi snackade, åt mackor och drack té och surfade på internet. Det känns bra att folk orkar att ta sig till oss. Fast, han bor ju i Fittja så det tar honom bara fem minuter. Så inga erfarenhets-poäng för honom! Imorgon kommer Sophie hit, en till människa som är nyfiken på våran lägenhet :P

Idag kom Anders hem tidigt från jobbet för att prata med bostadsföretaget på grund av vad som hände igår. Och eftersom jag har min träningsfri dag idag hade jag tid och ville jag följa med. Men de hade stängd, sommartider i Sverige typ. "Jag behöver hjälp" - "jo, tyvärr, det är ju semestertid. ". Grrr. Så vi gick och handlade mat istället. Bara 300 kronor gick åt och vi har köpt massor! Det här räcker i 5 dagar. Minst. Jag älskar den ena turkiska affärren här. De har mitt älskade turkiska bröd som man kan köpa överallt i Tyskland också. Så gott. Dessutom är grönsakerna billiga där. Och personalen är trevlig. Bara så ni vet haha.

Så vad händer i de närmaste dagarna då? Som jag redan sa så kommer Sophie hit imorgon. På söndag ska vi till bokmarknaden. På måndagen ska jag registrera mig för Idéhistoria 1-kursen. På tisdag ska jag åka till Hallundas biblioteket för att låna kursböckerna, om jag hittar. Jag har aldrig varit i Hallunda förut. Jag hoppas att jag får tag i Hanna snart, hon ville ju sälja sina böcker till mig.

Jag ska skriva ett konst-inlägg senare igen. Jag kom på att jag har ju en "modern" favorit-konstnär till. Böcker har jag inga att prata om just nu. Jag är på sidan 311 i Manns bok och boken har 900 sidor. Jag hade inte så mycket för att läsa sistone. Nu är det i alla fall dags för att skriva ett brev till min vän Kerri i North Carolina. Toodles.


Från igår .. jag hade myskläder på mig, en oversize (XL)-Marilyn Manson tröja så jag ser större ut än vad jag egentligen är. Behövde påpeka det kändes det som. Haha






Kommentarer
Postat av: Emelie!

Läskigt det där med de som bankade på dörren..!

2009-08-14 @ 19:59:39
URL: http://nodisco.blogg.se/
Postat av: Nina

Jo, det var läskigt! Men det har inte hänt något sedan dess så det var väl en engångsföreteelse liksom.

2009-08-14 @ 23:54:20
URL: http://misszombilicious.blogg.se/
Postat av: MrA

Väldigt creepy. Men man ska verkligen aldrig öppna dörren mitt i natten oavsett om folk frågar efter telefon. Bättre att ringa polisen utan att ha öppnat tycker jag.

2009-08-15 @ 07:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0