Innan jag åker ..

Jag har försökt mitt bästa men det blev inget med de massor med inlägg jag tänkte skriva. Jag har haft lite bråk med min familj och det hela krävde all min tid. Det var till och med så jobbigt att jag funderade över att inte åka till Tyskland men nu har det hela lugnat sig lite. Så imorgon bärs det av till Kiel då. Jag vet inte hur precis det känns nu men jag ska koncentera mig på det positiva, jag ska träffa lite vänner och jag kommer att äta god mat.

Jag har redan fått några julklappar: handskar från min kompis Tina, goth showergel (:P) från min vän Bianca, en bok frå Sebastiano, en väska och massor med strumpbyxor från Anders. Dessutom har jag fått 46 (!!!) julkort. Jag känner mig nästan älskat nu hehe.

Idag har jag egentligen bara packat hela dagen. Det är irriterande med att behöva hålla en speciell vikt med väskan, 10 kg är typ ingenting! Men min väska väger 9.6 kg nu, hoppas att min våg stämmer. Nu ska jag förberedda lite mat som vi ska ha med oss på resan.

På fredag var jag hos Martina som bor vid Karlaplan för tillfället. Vi drack mycket vin och vodka och hade en jättetrevlig tjej-kväll. jag var fruktansvärd bakis nästa dagen haha.

Här får ni nu några bilder och sedan var det väl den sista gången ni hörde från mig tills jag har kommit tillbaka från Tyskland. Så jag önskar er alla en jättefin jul med era käraste!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0