Fredag

Långsamt hinner jag uppdatera min blogg. Fredagkväll var vi hos Per i Fittja. Jag hade aldrig varit där så det var lite spännande att se hur det ser ut och om det är verkligen så farligt som folk brukar säga. Alltså Fittja är ju mycket lugnare än innerstaden i Stockholm. Vi såg inte mycket folk och det var inget bråk alls. Men desto närmare man kom stan desto fullare och högljuddare brats kom på tunnelbanan. Folk har en fel föreställning om hur verkligheten ser ut. Det är inte i förorten men det är i innerstan man ska akta sig.

Okej, så vi firade Pers födelsedag. Det var trevligt fast att vi bara var 7 personer. Det fanns massor med sprit och paj och tårta !! Vi snackade hela natten och det var kul att sitta med intelligent folk som faktiskt disktutera på ett civiliserat sätt. Kvällen var alltså lyckad.

Vi var hemma med sista tåget och skit, vad kallt det var! Mina knä var helt blåa. Det är kanske inte så bra att bara ha strumpbyxor på sig när det är -10°C ute. Oh well, man lär sig ju något nytt varje dag.

Lite bilder:

På vägen dit



Anders myser



....



Jag hittade en dinosaurier :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0