Hej och ho

Jag deppade rätt mycket sedan onsdag, jag vet inte riktigt varför. Det var kanske därför att jag hade ingenting att göra. Jag var klart med tentan och jag orkade inte plugga redan för nästa termin. Det kändes lite överdrivet. Så jag satt framför TV:n i underkläder och tittade på Oprah. Helt kvinnligt kliché, eller hur?

Mina sovvanor är helt tokiga. jag sover under dagen istället för natten. Men på måndag börjar nästa termin så jag måste skärpa mig då. Jag vet fortfarande inte om jag har kommit in i Magisk Realism-kursen men det verkar så att hon faktiskt gick efter listan och när listan var full fick inga skriva sig in för kursen mer. Stackars Adam som kommer att sitta i en genus-fokuserad kurs :(

Igår hände faktiskt något i Ösmo. Det var ett bankrån! Uh, vad spännande! Det verkar som att de kom från Ösmo också eftersom de flydde till fots. Lite dumt bara att de inte fick några pengar med sig haha.

Jag har funderat lite mer om elitism. Jag tycker att det måste ju finnas en skillnad mellan författare som LeClézio och Rowling men är skillnaden inte bara att de skriver för olika målgrupper? Men vad har det med kvalitèt att göra? Ens smak är ju inte bättre än en annans, de är bara olika. Jag kan ha vilka funderingar som helst men det kommer ändå inte ändra något.

Ska skriva om igår kväll i nästa inlägget.

Toodles.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0