Hur precis hittar jag motivationen?

Just nu behöver jag verkligen tvinga mig till allting. Jag försover mig varje morgon. Jag behöver tre timmar förberedelse för att kunna träna. Jag ville ha städat redan en veckan sedan. Allting känns bara mörkt. Idag ville jag gå till biblioteket på förmiddagen och jag försov mig. Jag kunde ha hunnit men jag behövde ju träna först och jag bara orkade inte börja. Så till slutet fick Anders åka under arbetstid. Hur dumt är det? Det känns nästan som två år sedan när jag hade ångest för att gå ut och se andra människor. Jag vill inte hamna där igen. Så jag ska skärpa mig!

Igår var det introduktionsföreläsningen för litteraturvetenskap 2. Det kändes lite onödigt eftersom de sa ingenting som man inte visste förre. En sak som är bra är att alla har kommit in i Magisk Realism-kursen så jag kunde beställa böcker igår kväll. Jag fick nämligen CSN-pengarna :D Hela kursen ledar till att vi ska skriva en B-uppsats, typ 15 sidor. Men eftersom jag har redan skrivit en uppsats första terminen är jag inte rädd alls. Dessutom är Stephan ju handledare så det blir bara bra. Nu behöver jag bara hitta motivationen för att plugga.

Idag blir Obama slutligen president of the USA. Jag ska titta på det ikväll på TV. Det är ju en historisk händelse .. en så ung och svart man som intar den högsta platsen i USA:s regering. Jag hoppas bara att ingen jäkla white power person kommer att försöka döda honom.

Nu ska jag verkligen städa, motivation eller ingen motivation. Anders gör så mycket för vårt liv och jag är bara en lat kvinna. Så får det ju inte vara.

Förresten, jag funderar på att köpa skor. Den brittiska punden är jättesvag så allting från England är verkligen billigt. De här vill jag ha .. bara 600 kronor. Mmmmm ...


Kommentarer
Postat av: hanna

jag känner mig också lite sådär trött på allt. usch! vore mysigt att ta en kaffe på uni någon dag. jag är ju kvar i samma hus som er littvetare fortfarande :P

2009-01-22 @ 17:36:21
URL: http://hannamariefiddeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0