Att vänta ...

Just nu väntar vi på att kvinnan från bostadsföretaget ska komma för att besikta lägenheten. Vi har städat så mycket vi kunde under de sista dagarna så nu hoppas jag att det inte finns mycket hon kan gnälla om. Tapeterna kanske, de är lite slitna men jag vill se lägenheten där tapeterna är fortfarande i toppform efter tre år. Det går inte. Jag hoppas att hon kommer snart. Jag vill ha den där punkten kryssat av min "to do"-lista.

Jag drömmar mardrömmar sistone. Varje natt. Det är alltid någon som vill mörda mig, mest min pappa faktiskt. Så jag sover dåligt och min hela kropp värkar. Jag har påsar under mina ögon. Utan smink ser jag ut som jag är 40 år gammal. Jag tycker inte mycket om mig själv nuförtiden.

Så, jag ska läsa lite i Thomas Manns "Der Zauberberg" tills besiktningen börjar. So long.

Här får ni en bild av mig. Väldigt "normalt" jag. 5 minuter sedan. Lägg märke till påsarna under mina ögon. Eller kanske ni ser dem inte eftersom jag bär smink :P Det vore ju ett mål som jag har nått då.


Kommentarer
Postat av: Sébastien

Du verkar deppig... tråkigt, Nina. I och för sig är jag inte så särskilt glad heller... kram

2009-07-25 @ 00:44:06
URL: http://popstitute.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja, du har rätt, mår inte så bra just nu. Det är det där med att ha någonting att gå upp för. Det har jag inte just nu. Men det kommer att bli bättre :) Jag hoppas att du mår bättre snart också! Annars så måste vi träffas och peppa upp varandra!

2009-07-25 @ 11:19:25
URL: http://misszombilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0