Inget speciellt

Jag har inte gjort något speciellt under de sista dagarna så jag hade verkligen ingenting att skriva om. Besiktningen av lägenheten gick bra. Allting blev godkänd så vi slipper att betala för några reparationer. Allt annat hade också varit löjligt. På fredag och lördag var jag väldigt nere. Jag satt egentligen bara framför TV:n och tittade på trash. Mer var det inte.

Idag åkde jag i alla fall till Ville eftersom vi skulle ha filmkväll med några av våra littvet-studiekamrater. Men ingen kom. Jag var där. Jonathan var där i kanske en timme. Vi tittade like på "The 5th Element" och pratade. Det var verkligen inget speciellt. Och jag ångrar mig nu faktiskt lite att jag har åkt hela vägen till utanför Sollentuna. Fyra timmars resväg (tur-och retur) för ingenting. Så det höjde mitt humör inte mycket heller.

Nästa vecka har jag fullt upp. Flytten närmar sig. Imorgon ska jag ringa CSN, skicka ansökan för en 7,5 poäng kurs om populärlitteratur, färga mitt hår svart, packa ner allting som vi har i skåparna i köket, skicka ett paket och handla lite. Så jag ska försöka att gå upp 8.30 imorgon. Om jag orkar.

Så nu får i en väldigt ful bild av mig från idag. Jag har inte installerat Photoshop på mina dator just nu och jag har redan packat ner cd:n med programmet. Hur som helst, jag står och väntar på bussen i Edbergs Centrum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0