Det kliar!

Jag färgar mitt hår just nu och det kliar fruktansvärt mycket! Igår färgade mitt hår svart igen och idag blir det två gånger blond för sidorna. Första gången just nu. Skit, och det kliar fortfarande!!! Haha, men jag måste vara stark .. ibland behöver man lida för att vara snygg. Eller hur?

På tisdag var Sophie här och jag lagade mat för oss. Det var väldigt roligt! Det är så kul att skvallra tillsammans med henne. Maten blev god. Och Sophie var snygg. Det var en kort sammanfattning av min tisdag.

Igår och idag sov jag ut, till klockan 11. Jag kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist. Jag får nästan skuldkänslor för att vara lat. Men jag har tränat så jag är inte helt lat och oproduktiv. Dessutom skrev jag tre sidor till i min roman. Så jag gör saker.

På tisdag hände något skrämmande förresten. Plötsligt stormade kravallpolisen vårt hus och fem polisbilar stod framför våran balkong. Det fanns en stor droglabor eller något i en av de lägenheter på tredje våningen. De arresterade en kille som faktiskt slog polisen så det hela tog minst 30 minuter. När en polisbil hade åkt med honom, stannade de andra tre timmar till. Ush, vad jag är glad att jag kommer att flytta härifrån! Och .. i en vecka blev sex !!!! tjejer överfallna vid stationen här i Ösmo! Sex! Vad är det som händer egentligen?

Okej, dags för att tvätta ut färgen. Vi hörs snart! Innan jag går, här kommer två bilder från tisdag när Sophie var här:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0