Gah ^-^

Hej hej!

Vad jag är lat idag! Jag sitter bara här och stirrar på skärmen. Jag ville redan skriva det här inlägget en timme sedan men jag drömde bort mig. Jag undrade om jag ska färga mina sidor bara blonda igen eller kanske ska det blir blått den här gången? Jag vet inte om jag passar i blå. Jag behöver en hårtrimmare så att mitt hår på sidorna har alltid samma längd. Om jag bara hade pengar. Haha, jag gnäller i varje inlägg om att jag är pank och vilka saker jag skulle vilja köpa. Jag är inte materialistisk .. jag tycker om att drömma. Om jag hade pengar, hade jag ju ingenting att drömma om. Så det är bra att jag är fattig, det ger mig drive.

Nu kommer något helt random: Jag älskar kombinationen mint och choklad! Det är det bästa som finns! Min favorit choklad är Marabou Mint Krokant! Jag har inte ätit det i flera månader dock. Igår åt jag en Nogger-Mint-glass. Vad gott den var! Skit alltså, jag kommer snart att strunta i min vikt och bara äter Choklad och Mint grejer! Mums! Och, vikten .. jag har gått ner de 2,5 kg jag hade gått upp i Tyskland. Inte ens två veckor tog det. Nu önskar jag mig bara att jag snart kommer att komma under den magiska 69! Uh Uh Uh .. 69 .. haha.

Igår gick jag och hämtade böckerna jag hade beställt hos Adlibris. Jag hade ju beställt böcker för sommaren redan nu eftersom jag kommer inte att få några pengar under sommaren. Jag älskar lukten av nya böcker! Vet ni vad jag menar? Det luktar papper och tryck?!? Så nu har jag i alla fall böcker att läsa! Jag ska skriva lite om dem också när jag har läst dem. Just nu läser jag fortfarande Marilyn Mansons självbiografi, hade ingen tid att avsluta den innan.

Plugg. Väl, den här helgen är det i alla fall inget plugg. Jag har lämnat in min uppsats och den blev godkänd. Jag skickade den till min opponent. Vi ska också träffas en eller två gånger under tiden vi jobbar med varandras uppsatser. Det känns bra. Vad jag behöver nu är att läsa boken han skrev om ... "In the skin of a lion" av någon nederländsk författare. Jag har inte hittat utgåvan han använder sig av än. Men det är lugnt, jag måste vara klart med opponeringen tills den 1:a i Juni.

Nästa vecka måste lämna tillbaka böckerna jag har lånat. Det blir ett stressande åkande till olika biblioteker. Blergh. Sedan ska jag träffa min opponent också (läs: uppsats-opponent). På onsdag ska jag hem till David, vi ska laga iransk mat och mysa :) På måndag börjar Anders på sin nya arbetsplats, han är nervös så jag ska vara där för honom. Uh, excitement!

Tillräckligt babblat. Nu vill jag dricka kaffee och mysa med drömmar, böcker och brev. Det blir ingen utgång .. är ju pank och som vanligt händer ju ingenting spännande ändå. *gäsp*

Mina nya böcker <3


Kommentarer
Postat av: adam

precis, det bästa med att vara fattig är också att man kan skylla ifrån sig på de rika ;)

2009-05-10 @ 12:54:22
URL: http://rapportomadam.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0