Att försöka hinna ikapp

Att jag har varit sjuk har förstört hela min studieplan. Jag är en väldigt organiserad människan när det gäller pluggandet och jag pluggar 8 timmar om dagen. Men jag har ju varit sjuk ett tag sedan och därmed har jag förlorat tre hela dagar. Och nu måste jag försöka att hinna ikapp med allt. Jag är så stressad och på samma sätt omotiverat. Det har väl också mycket att göra med att koncentrationen ligger helt på naturvetenskaperna just nu och jag har ingen aning om fysik eller astronomi. jag valde bort fysik i skolan så snabbt som möjligt och innan dess hade jag alltid varit underkänd. Bra förutsättning, eller hur? Jag försöker mitt bästa just nu och ser fram emot upplysningen där i alla fall Gud och religionen försvinner ur resonemangen.

Annars så känns det som jag har inget socialt liv. Den enda personen jag omgås med är Anders. Det är i och för sig rätt skönt men jag behöver träffa annat folk också! Men alla som jag frågar har ingen tid för mig :( Så nu sitter jag inne hela tiden och pluggar istället. Jag har blivit en hermit. Kanske jag får en vision snart och blir känd, det hjälpte Muhammed och Bureus. Kanske det hjälper mig också haha.

Jag planerar lite resor. Vi ska väl till min familj till jul, vi har dock inte bokat flygbiljetterna än. Det ska jag göra efter den 25:e. Sedan ska vi åka dit igen i slutet av mars, min mormor fyller 80 då. Och under pingsten ska vi till WGT. Vi har redan en sovplats hos en av mina vänner som bor i Leipzig men jag undrar dock vad den bästa vägen ditåt är. Jag har inte hittat någon bra flygförbindelse än. Dessutom längtar jag efter mitt älskade London, vore kul att träffa Emi och Nick. Jag har väl en stark önskan för att komma härifrån ett tag.

Kommentarer
Postat av: Alex

Usch vad jobbigt att vara sjuk :P



8 timmar om dagen? WTF!? I bästa fall pluggar jag veckan innan tentorna XD

2009-10-14 @ 00:38:41
URL: http://dynadin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0