Tenta 2 och massor av pengar som försvann

Den här veckan gick så snabb. Jag pluggade 8 timmar varje dag och de sista två dagarna blandade sig alla teorier i mitt huvud. Det var bara för mycket. Och sedan sa läraren att det skulle komma en fråga om Sverige och då kom ingen sådan fråga. Jag som pluggade alla möjliga namn och årtal :( Så idag klockan 10 var det dags för tentan. Jag tror att det gick okej i alla fall. Jag har svarat på alla frågor, två frågor var lite flummiga och då blandade sig som sagt teorierna i mitt huvud. Men jag ska inte tänka mer på det nu. Jag kommer ha klarat tentan. Förhoppningsvis.

Efteråt åkde Anders och jag till Skärholmen för att handla några nödvändigheter. Det blev lite mer än det. Jag har spenderat över 2000 kronor idag. Sådant har jag aldrig gjort förut. Men om kläder passar mig i storlek M kan jag inte säga nej haha. Det bästa var en försäljare på H&M, jag frågade efter ett par leggins som jag hade sett i reklamen och han tittade på mig och sa "Storlek M, eller?", aww, jag älskade honom på en gång. Sedan åt vi en stor salat och gick lite runt tills vi åkde hem. Nu är jag så klart lite trött men det är lugnt. Jag ska ha en lat kväll och en lat dag imorgon. Det blir perfekt. Inte tänker på plugg. Läser Diana Gabaldons nya bok.

Jag har köpt den här. Den har en bra längd och ser jättesnygg ut med tights eller leggins. Dessutom är den storlek M från H&M. YAY.

Leggins från H&M. Snygg med glans och djurmönster tycker jag.

Nya skor från skopunkten. Jag älskar affären. Billiga och snygga skor. Anders fick ett par vinterskor också.

Skoarna från sidan. Jag är kär!

Ny dvdspelare. Äntligen. Den är enkel men verkar funka bra. Ikväll ska jag anmäla mig på lovefilm igen. Nur när det blir mörkare tidigare under dagarna är det mysigt med filmkvällar.

Jag är en smycke-människa. Jag kan aldrig få tillräckligt med smycke. Idag har köpt en snygg lila leopardmönstrad armband och fjädrarörhänge. JC har bra smycke just nu.

Sedan blev det ett besök på Pandora där jag köpte Scrapbookingsaker <3 och smink blev det också


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0