Mellandagsrea och biverkningar

Aye, jag visste att jag skulle få konstiga biverkningar av den nya antidepressivan. Det pulserar bakom mitt höger öga hela tiden. Och så var jag helt hypad, nästan manisk under några timmar idag. Och sedan kom en stark ångest, nästan så stark att Sobrilen inte kunde lugna ner mig. Och det var bara första dagen med medicinen. Jag undrar hur det kommer att gå imorgon. Jag tror att jag är på vägen till ett beroende av Sobril. Jag tar minst 30 mg om dagen. Och ändå får jag ångest och självskadetankar/självhat. Det är inte bra det.

Men jag mådde okej runt lunch (tack till Sobrilen skulle jag gissa) så Anders och jag åkde till Skärholmen för att kolla runt lite. Egentligen ville jag köpa en ny vinterrock men hittade ingenting. Jag såg ut som en korv i alla jackor jag provade. Jag har ju gått upp fyra kilo på avdelningen så min självkänsla när det gäller min kropp är väldigt låg just nu. Jag försöker träna varje dag men det är så svårt när man är seg av lugnande medel. Gud, vad har hänt med mitt liv egentligen?

Hur som helst. Mellandagsrea. Jag har köpt två par skor, en mysbyxa, lite smink, lite smycke och små presenter till några vänner som fyller år snart. Och annat smått och gott. Jag har spenderat allt för mycket pengar. Jag får inga pengar alls när jag inte pluggar och de pengarna som jag har sparat kommer inte räcka långt. Aye. Pank och sjuk. Bättre kan det inte bli.

Imorgon kommer jag att träffa terapeuten i Fittja igen. Ingen aning vad det kommer att handla om egentligen. Fortfarande utredningen skulle jag gissa. Hon kommer att gnälla över att jag tar för mycket medicin och så kommer hon förhoppningsvis ge mig en tid hos en läkare. Jag är lite nervös faktiskt. Det hänger ju fortfarande i luften om de ens vill ta hand om mig i Fittja.

Innan Skärholmen (med min fina nya Suede-tshirt <3)

Nya skor <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0