Julresa - Dag 5 + Dag 6

Har ni alla haft en trevlig nyårsafton? Jag hoppas det. Så nu har ett nytt årtionde börjat. Vi ska se hur det här året kommer att bli. För mig har det i alla fall börjat med bakfylla och trötthet. Anders och jag har haft det roligt igår i alla fall. Vi var fulla, kollade på film och tittade på fyrverkeriet. Så klart kändes det lite ensamt med bara två personer men två är bättre än en. Jag har tränat och pluggat idag. Vad duktigt jag är! Dags för att avsluta min berättelse om en julresa i Tyskland ...

Vi hade ju inte gjort mycket den 25:e men den 26:e var lite stressig. På eftermiddagen kom min syster, min mormor, min morbror och hans flickvän förbi. Vi drack kaffee, åt onyttig mat och hade det trevligt. De stannade rätt länge så Anders och jag var lite stressade eftersom vi ville gå ut den kvällen. Min kusin ville följa med vilket jag tyckte var lite konstigt eftersom vi skulle ju till en gothklubb men hon var helt säkert. Först hamnade vi hos Anette för att fixa våra outfits och dricka lite. Det var så kul att se henne igen and jag tyckte om hennes nya lägenhet. Runt midnatt var vi då i Räucherei där klubben höll till. Jag var så glad att se alla mina gamla kompisar! Jag tog inte många bilder dock, vet inte varför. Jag dansade, jag drack och hade en fantastisk natt!

Den 27:e åkde vi hem igen. Det var rätt jobbigt efter endast några timmars sömn men allting gick bra. Vi hann till och med med en tidigare bus i Skavsta så vi var hem redan 21.30. Jag sov typ 15 timmar nästa natt haha.

Onyttigheter

Min glada mormor

Sara och jag

Familj

Hos Anette

jag sa hejdå till min mamma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0