Söndag

Jag är trött. Klockan 8 på morgonen är för tidigt för mig. Men jag blev väckt och eftersom det var min idé att äta frukost på IKEA behövde jag ju gå upp. Men jag har druckit fem koppar kaffe idag så just nu har jag känslan som om mitt inre är egentligen mitt yttre. Det går inte att förklara. Mitt hjärta slår snabbt. Vi ska se när jag kommer att somna ikväll. Adjö normal dagsrytm!

Jo, så vi var på IKEA 9.30 och så åt vi frukost. Det var jättebilligt och gott. Jag har ju slutat att äta griskött så jag var glad att de hade kalkonkorv (har någon sett nyheterna på SVT 2 tre dagar sedan? De kapade en kultings svans med en maskin! Vad den skrek! Ush, fruktansvärt! Om det är så de behandlar djuren - inget griskött för mig. Jag äter dessutom inget lammkött. Så jag är på vägen att bli vegetarian igen. ). Anyhow, vi gick runt lite också ("lite" .. tre timmar haha) och köpte många småsaker. Så det var roligt när vi kom hem och omdekorerade hela lägenheten. Dessutom bakade vi muffins .. mjoa, de muterade, vi har egentligen ingen aning hur man gör dem, vi chansade, köpte en muffinplåt och så blev det något ätbart.

Jag har orkat läsa hela 30 sidor idag. Jag vet inte varför teoretiska texter i litteraturvetenskap  är så svåra att förstå. Imorgon måste jag verkligen plugga hårdare. Det blir bra. Det är egentligen bara 230 sidor kvar att läsa tills torsdag.

Oh, och jag har påbörjat en dikt igår .. på tyska dock. Jag har lite förvirrande känslor, kanske inte helt förbjudna men ändå förvirrar de mig. Ehm. Jo.

Frukost



(Jag ser oerhört fet ut på denna bild ) Jag på IKEA



Våra inköp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0