Spontan utgång

Så vi åkde till Skärholmen igår och jag köpte som vanligt mycket mer än vad jag hade planerat. Det är kanske inte så smart om man ändå inte har mycket pengar. Hur som helst har jag massor med produkter för håret och kroppen som luktar jordgubb. I Skärholmen såg jag en gammal rysk kvinna med en Stalin-tatuering på armen. Det såg ut som en gammal tatuering, den var grön och blå .. Stalins ansikte. Helt fantastiskt. Eller jo, egentligen inte. Jag hade inställt mig på en lugn hemmakväll men Anders och Jimmy övertygade mig om att det vore rätt bra att gå ut. Det var någon Tech Noir-klubbkväll som var gratis.

Stället var dock inte det bästa. Läget var bra, så där mitt i Gamla Stan men det gick inte att samtala överhuvudtaget eftersom alla sittplatser samt baren var placerade runt dansgolvet. När vi anlände var alla våra vänner redan på vägen ut, de ville stå utanför istället. Och eftersom de spelade Suicide Commandos "Hellraiser" hade jag verkligen ingenting emot detta. Jag tycker bara inte om industrial och ebm. Vi stod alltså ute en kort tid men sedan gick vi till Sjätte Tunnan, köpte öl och satt oss ner. Och det var också där vi spenderade resten av kvällen. Jag samtalade med en finsk metal-kille som försökte lära mig finska men det gick inte så bra. Jag var förmodligen för full. Men han var trevlig och köpte öl åt mig. När jag var ute för att röka träffade jag en kille och en tjej från frälsningsarmén. De försökte säga något om den rätta vägen men jag fattade ingenting. Vid tunnelbanastationen träffade jag Alex och Linn av en slump. Det var så länge sedan sist jag såg Alex så det var kul. Jag kommer dock inte ihåg vad vi pratade om.

Idag är jag lagom bakis. Jag sov inte så bra på grund av värmen. Jag har en hel del med saker att göra idag .. träna, börja packa, skriva ett brev och börja städa. Men just nu njuter jag av vinden som blåser in genom fönstret.

På vägen ut

Dricka upp innan vi gick in

Anders och Micke

Anders och Viktoria

Folk på Sjätte Tunnan

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0