Bra, fint och underbart

Jag har sommalov nu! Jag är så glad för det. Jag tycker ju om att plugga, att lära mig nya saker, att bygga en fast grund för min framtid. Men jag behövde sömn och tid för mig själv. Så det känns hur bra som helst. Jag avslutade terminen med A för min kandidatuppsats. Jag blev helt chockad eftersom det är ju egentligen inte vanligt med ett så bra betyg på en så hög nivå. Så jag fick också A som slutbetyget för kandidatkursen. Så jag har förtjänt mig att vara lat nu i flera veckor. Jag började dagen med färska jordgubbar och kaffe, kan ju inte bli bättre.

Jag har inga stora planer för sommaren, det blir en vecka i Tyskland med min familj i slutet av juli. Det är allt. Annars blir det mycket läsandet, mycket sömn och att träffa folk. Kanske att skriva lite också.

Förresten, jag bryr mig inte ett dugg om bröllopet. Det är bara irriterande. Jag fattar inte grejen med monarkin. Hur kan ni egentligen vara nöjd med att betala för en familj som på grund av födelsen är priveligerad? Det är ju dumt, det är motsatsen till jämlikhet. Reaktionärt är det.

Det var trevligt att fika med Dessan på tisdag. Jag hoppas att träffa henne mycket mer under sommaren. Jaaaaaaaaaa. Sommar börjar nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0