1:a maj

Igår var jag ute och demonstrerade. Det låter kanske lite konstigt att en student demonsterar på arbetardagen. Men jag tycker att det är ett bra sätt att visa upp sin politiska inställning och visar empati med arbetarnas problem. De var kallt, det blåsde och jag var trött. Men jag hade det roligt. Jag träffade många jag känner och samtalade med intressant folk. Jag var med på Syndikalisternas tåg förresten. Mest därför att jag visste att många socialister skulle vara där. Vilket också var fallet. Det var en intressant och lärosamt förmiddag.

Annars har det inte hänt mycket. Jag har skrivit 23 av 25 sidor av min C-uppsats. Jag vill avsluta den idag. Sedan är det största arbetet gjort. Och jag kan skicka den till de människor som lovade läsa genom den *hint hint* Jag har en hel del att göra nästa vecka så det är rätt bra att det enda som kommer att behövas göra för plugget är ett seminarie och att kolla fotnoter och citat. Bra det.

Oh, har ni hört att Vänsterpartiet och den rödgröna koalitionen har lovat att bygga många fler hyresrätter? Finally I say! Jag är ledsen över att jag inte får rösta i riksdagsvalet :(

Jag vid Sergelstorg

Och då började tåget


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0