*ingen rubrik*

Jag lyssnar på Deine Lakaien eftersom de alltid lugnar ner mig. Veljanovs röst är så vacker att den får mig drömma. Idag kommer min mamma. Jag kom precis på att jag inte har åkt tunnelbana i nästan en månad. Jag undrar hur det kommer att fungera, alltså om jag får panikångest eller något. Jag känner mig så misslyckad om jag nu tänker på det. Jag fungerar inte alls som en normal människa längre.

Jag har i alla fall tränat idag, en hel timme. Jag tors inte väga mig, men jag måste ha gått upp en hel del när jag var på djävulsmedicinen Zoloft. Så oschysst! Jag känner dessutom att min kropp kräver mina lugnande medel. Jag har fortfarande en hel del av dem hemma och det finns en recept kvar som jag ska hämta ut idag. Sedan är det slut med dem. Skrämmande!!

Eh, annars har jag egentligen inte mycket att berätta. Jag såg den tyska filmen "Mein Kampf" igår kväll. Den handlar om Hitlers ungdomsår i Wien och hur han försöker bli en erkänt konstnär men blir allt mer paranoid och sedan blir den Hitler alla vet om. Götz George spelar en oerhörd bra jude Schlomo. Filmen var verkligen fast att symboliken och referenserna ibland var lite för uppenbara.

Okej, snart är det dags för lunch och sedan att åka och hämta min mamma från busshållplatsen. Jag vill egentligen bara gömma mig under min filt i min säng. jag vill försvinna och inte vara till besvär längre. Men, fan, ska kämpa på!

Kommentarer
Postat av: adam

Ja: gör det! Och tänk nu på att det inte finns några "misslyckanden" enligt Schopenhauer!

2011-01-18 @ 08:47:01
URL: http://rapportomadam.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0