...

Jag har varit framgångsrik med att hålla mig upptagen idag igen. Men igår gjorde jag det också och ändå slutade det med att jag självskadade. Jag undrar om jag ska försöka de där lugnande droppar som jag har hämtat från apoteket idag. Jag är bara så rädd för att de ska göra mig trött. Jag reagerar väldigt konstigt på medicin, jag kan somna på två huvudvärkstabletter eller är sömnig i två dagar av en antiallergitablett. Så jag vill inte ju inte förstöra hela min kväll på grund av några dumma droppar som skall ersätta mina lungnande tabletter. Men något lugnande behöver jag snart, är helt borta i huvudet och ångesten stegras. Det blir nog en tablett. Jag är så rädd för biverkningar sedan dessa antidepressiva från helvetetet ledde till att bli inlagd på psyket igen.

Vi var i Skärholmen idag och det var rätt skönt att vara ute med Anders. Han jobbar ju hela veckan och under vintern är det ju sällan att man går ut under kvällarna. Det gick i alla fall rätt bra (tack till Ocsascand ska jag säga, jag klarar annars ingenting just nu) och efter apoteket småhandlade vi lite på ÖOB, Myrorna och LIDL. Spännande. Haha. Annars så har jag sovit två timmar på eftermiddagen efter lunchen och så har jag fixat lite med ett brev. Ikväll ska vi nog titta på film, vi har två DVD hemma. Jag börjar känna att jag vill gå ut och festa. Och kanske även blir asfull. Det var länge sedan.

Hur som helst, jag köpte några böcker på Myrorna fast att jag egentligen har en hel massa böcker som jag inte har läst i bokhyllorna. Men jag har ju bestämt mig för att läsa mer istället för att glo på TV:n. Jag blir dummare med varje minut känns det som. Så idag köpte jag: E.T.A. Hoffmans Samlade Verk I + II (på tyska), Charlotte Bronte "Jane Eyre" (på engelska) , Virginia Woolf "Mrs Dalloway" (på engelska), Michael Ondaatje "Den engelska patienten" (på svenska), Ben Okri "Farlig kärlek" (på svenska) och Alexandre Dumas "De tre musketörerna" (på svenska). Yay.

 

Böckerna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0