Bläh

Jag har ingenting vettigt att göra. Eller så finns det ingenting som kan roa mig just nu. Igår var det ännu värre. Jag satt i soffan i timmar och hade inte lust till någonting. Samtidigt som jag var riktigt uttråkad. Det kallas nog för tomhet i själen. Att inte känna någonting, att inte vilja någonting.

Jag har fortfarande inte lämnat lägenheten. Jag ser ingen anledning till att gå ut. Ikväll ska alla på TN (TechNoir) och jag tycker inte om klubben. Det är inte min musiksmak och att se människor antingen halvnakna eller iklädda i PVC är inte så lockande. Jag ska skriva ett brev, läsa lite och kanske titta på film istället.

Det här inläget blir kort eftersom jag inte har något att berätta. Jag har en "jag vet inte"-fas igen. Jag vet inte vad jag vill, vad jag känner. Samtidigt som jag känner en stor lust att bara försvinna från verkligheten. Jag har i alla fall pluggat lite idag och skickat in mina svar på reflektionsfrågorna. Yeah, så någonting har jag i alla fall åstadkommit. Jag står inte ut med mig själv, jag är gnällig och verkligen inget bra sällskap just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0