Blodprov

Jag äter frukost just nu. Jag hatar att äta och att inte göra något annat. Hur tråkigt är inte det? Att bara sitta där, peta i sin mat och tugga? Jag sitter för det mesta framför TV:n när jag äter, eller när jag har sällskap så älskar jag att samtala. Multitasking ftw!

Jag trodde att det skulle bli regn idag. Men solen skiner och det är varmt. Nu har jag ingen aning vad jag ska ha för kläder på mig. Under sommaren är det alltid lika svårt att hitta någon klädsel under vilken man kan gömma sig. Jag tänker nog för mycket.

Jo, om en timme ger jag mig av till bereoendecentrumet. De ska ta blodprov idag. Som vanligt har jag ingenting att oroa mig för. Jag vet att jag inte har tagit någonting förbjudet. Men jag har varit med om konstiga saker när någon ville ta blod från mig. En gång tog det en halvtimme tills de hade hittade en åder, att ha någon söka med en nål under ens hud, ush. Men pojkvännen följer med så det blir nog bra.

Igår kväll bröt jag nästan ihop. Först trodde jag att jag var manisk. Jag har ju funderat mycket över om jag var bipolär. Mina tankar kan vara maniska, snabba. Men det är nog bara ångesten som påverkar tankarna. Ingen rolig kväll i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0