Inte som jag hade tänkt mig ...

Så vi gick till beroendecentrumet. Först fick vi vänta i nästan en halvtimme och så var det endast en sjuksköterska på jobbet idag. Hon verkade väldigt stressad. Hon försökte ta ett blodprov. Men hon hittade ingen ven, hon försökte på båda armar. Hon orkade inte försöka mer så jag fick en ny tid på onsdag. Kanske det har vuxit några nya vener i mina armar då? Dumheter. Jag fick i alla fall resultatet av andra urinprovet, som självklart var negativt på allting. Jag lämnade ett urinprov till. Så någon vätska fick dem i alla fall.

På måndag skulle jag egentligen träffa C och sjuksköterskan från centrumet för att prata om min vårdplanering och mina mediciner. Men det blir inte av, hon sa någonting om dubbelbokning. Kan de inte ha koll på sådant? Hur som helst, alltså blir det bara C och jag på måndag. Och nu får ni gissa vem som inte har gjort sina övningar på riktigt än? Bah. Egentligen övar jag ju just nu, effektivitet och en sak i taget. Och jag deltar i en situation. Skrivandet är nog en "happening"?!?

Jag har fått stora äckliga skavsår på mina fötter, på hälarna. Det gör ont! Jag använde ett par skor idag som inte hade haft på mig sedan hösten. Ingen bra idé om man måste promenera långt. Ush, vad det gjorde ont på vägen hem. Jag var nära till att gå barfota istället.

Så: skitdag. Jag har gråtit på eftermiddagen. Jag har rispat mig. Och jag har ätit godis. Och så har jag ångest. Den där djävulen!!! Jag hoppas att jag får några mediciner efter alla de där drogtesterna. Det är mitt enda hopp just nu, kortsiktigt, jag vet.

Fint hus vid Alby sjön

 

vackert!

Vårdcentralen i Alby


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0