Studier

Jag är antagen till en av sommarkurserna! Jag vet inte hur det känns. Jag vill plugga igen men samtidigt är jag så rädd för ett misslyckande. Men det är en distanskurs på halvfart och den går från början av juni tills slutet av oktober. Så det blir nog inte så stressande. Kursen heter: "Vampyrer och Makt. Konstruktionen av vampyren i fiktion och samhället." Vad bra att jag just nu håller på att läsa Bram Stokers "Dracula". Hehe.

Jag har haft en okej dag så länge. Jag har orkat att göra saker fast att ångesten tog över ibland. Jag har tränat, städat lite, myst med katten och lagat mat. Nu väntar jag på att pojkvännen kommer hem. Han är ledig imorgon så det blir en lång helg tillsammans. Vi fick en inbjudan till en fest i Fittja imorgon men vi känner endast en enda människa som kommer gå dit. Så det blir nog inget för oss. Jag funderade om jag ska gå till någon fest på lördag men jag tror att jag vill ta det lugnt den här helgen. Jag tors inte dricka någon alkohol ändå. Jag vet inte hur det blir med ångesten då och dessutom ska jag ju lämna ett blodprov nästa vecka.

Jag lyssnar på Frank the Baptist. Sedan de tar betalt för Spotify lyssnar jag endast på musik som jag har på min dator. Jag ska försöka ladda ner en hel musik snart, jag kommer inte ha råd med Spotify. Jag undrar om Soulseek fortfarande fungerar. Aye, fast, det är ju olagligt :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0