Allting och ingenting. Sörja. Soppa. Soppa? Yo.

Ännu en meningslös dag är över. Jag har blivit som en möbel, eller kanske en människoliknande nalle. Jag sitter bara och stirrar antingen på TV:n, datorskärmen eller i luften. Jag har haft panikångest idag, i nästan en timme skakade jag. Men men. Jag har i alla fall endast gråtit två gånger idag. Framsteg?

Igår kväll fick jag panik eftersom jag inte hittade några vinterkläder som passar mig. Jag kollade genom alla mina garderober och blev väldigt ledsen. Så jag beställde tre plagg på H&M's hemsida. Så jag behöver inte åka och shoppa. Jag orkar inte vara bland folk. Och det finns nog inget som jag hatar mer i världen än att shoppa för kläder. Jag skäms när jag tar L-plagget medan kvinnan bredvid mig tar samma plagg i XS. Jag hatar att jag har gått upp i vikt. Ush.

Jag fick en kommentar om tyroid-problem som kan leda till psykisk ohälsa. Ungefär fyra/fem år sedan kollade de mina tyroid-värden och jag hade normala värden. Och då hade jag ungefär samma problem. Okej, jag vägde kanske 30 kg mer. Men jag hade depressiva symptom och ångest. Jag gick till och med till endokrologin för att de trodde att jag hade Cushings. Men vad de kom fram till var att jag har PCOS, polycystik ovary syndrom. Jag har dock aldrig fått någon hjälp för det. Jag fick inte ens diagnosen från min gyn utan min husläkare sa det till mig i förbigående. Det är kanske något som jag måste kolla. Jag vet att man kan få piller för det. Jag var dessutom pre-diabetisk. Det betyder att jag hade lite förhöjda värden av blodsocker. Men efter jag hade gått ner lite i vikt så normaliserades det också. Men på sistone har jag lite Diabetes-symptom. Jag mår illa, det blir oftast suddig framför mina ögon och jag känner mig svimfärdig. Först trodde jag att det var psykiskt men det känns alltmer som om det vore fysiskt. Jag tänker ringa till vårdcentralen den här veckan så de kan kolla mitt blodsocker. Det har inte gjorts på fyra år. Och så ska jag också fråga om PCOS. Ush, jag orkar nästan inte att ta tag i det hela. Om mitt blodsocker är fucked up så har det ju att göra med att jag har gått upp i vikt. Mitt eget fel liksom. Orkar jag verkligen att få veta något om fysiska sjukdomar nu också?!? Hur som helst, tack för kommentaren om sköldkörteln, det är det tyvärr inte.

Nej, nu ska jag ta en eller två Imovane och gå och lägga mig. Jag ser verkligen fram emot ännu en meningslös dag. Inte. Nu får ni två bilder också. Random. Jag har redan fått två julkort (ser ni den dubbla meningen hos det ena kortet?!? Haha). Och så får ni en bild på min sötnos Batzy.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0