I'm not gonna crack

Jaha. Jag har haft en väldigt konstig vecka. Berg - och dalbana så att säga. Just för det lyssnar på Nirvana idag, kanske min tonårsångest behöver komma ut? Någonting är det i alla fall. Jag avgudade Kurt Cobain som 13-åring, jag hade till och med grönt hår eftersom han hade grönt hår. Sedan dog han. Tragiskt.
 
Hur som helst, veckan började bra. Jag orkade ta mig till universitetet på måndag och var till och med spontan när jag sprang i en vän. Vi satt oss på gräset och snackade en stund. Det var fint. Och jag var nästan ångestfri. Denna lycka! Tisdag (nu fick jag ta en paus för att poga runt till Lithium. Katten blev rädd och jag fick ett hostanfall. Ergo: jag borde sluta röka) gick jag till gruppterapin och jag fick en massa beröm efteråt eftersom jag deltog för en gångs skull och inte bara satt där tyst. Jag vägrar dock göra kroppsövningar inför andra! Men onsdag kom då min gamla vän ångest och en hemsk migrän. Jag spenderade dagen i sängen, gråtandes. Jag föll djupt. Torsdag skulle jag har träffat min nya terapeut men jag försov mig. Vilket bra första intryck jag gjorde. Fan! Jo, och idag träffade jag Dr.X på avdelningen. Jag trodde att det skulle vara vårt sista möte men nej, han pratade om medicinbyte eftersom Lamictal verkar inte hjälpa mycket, dosen är för låg. Så om vi ska byta medicin måste jag bli inlagd igen. Först ville han lägga mig in idag eftersom jag sa att jag inte orkar mer. Men jag övertygade honom att jag klarar mig. Jag sa något i stil med att jag måste ju orka. Jag fick i alla fall hans nummer och ska ringa när det går åt helvete.Jag fick som vanligt höra att jag ska ta mina lugnande när det behövs. Jo, det ska jag. Kanske. Och så träffas vi nästa vecka igen. Kommer det någonsin bli bra?!?
 
Imorgon flyttar Jimmy in hos oss. Han kommer nog sova  här redan ikväll. Killarna kommer att hämta hans saker imorgon. Vi har tre filmer att titta på under helgen, jag ser mest fram emot "This must be the place", Sean Penn som ser ut som Robert Smith. Det kan ju inte vara dåligt. Jag ska förbereda salat nu, killarna behöver ju mat när de kommer från jobbet. Och jag har bara ätit kakor till lunch. Förresten, jag läser en bok på danska just nu. Jag är ett språkgeni eller något. Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0