Trött men nöjd



Jag borde nog känna mig duktig men jag är bara trött. Jag har verkligen försökt skärpa mig den här veckan och få livet rulla på istället för att älta i negativa känslor. Det är jättesvårt ju! Så jag är trött och vill helst inte göra någonting i flera veckor. Sova!

Igår hade jag besök av Jimmy, en av de finaste människorna som finns. Jag lagade mat, vi satt, åt och pratade. Det är skönt att prata med människor som är intelligenta och delar några av mina åsikter. Vi diskuterade själens icke-existens (och hur religiösa människor alltid vill få bevis för en icke-existens. Paradox egentligen. De måste ju först bevisa att det finns en själ), psykvårdens idioti och Stockholms tråkighet. Trevligt men kanske lite negativa ämnen. Men så är det när man spenderar tid med mig. Här finns det ingen plats för roligheter. Haha.

Jag var hos K idag och det gick faktiskt bra. Jag har dock haft en hel del ångest på förmiddagen men jag tvingade mig att åka dit.  Jag tog upp att jag kände mig helt invaliderat av honom när vi träffades sist. Och han tog mig på allvar och vi diskuterade saken. Sedan var han helt chockad över att jag faktiskt har varit på en konsert, träffat en vän, tränat fyra gånger och ansökt till sommarkurser. Han visste typ inte vad han skulle säga. Men jag känner mig själv. Det händer något extremt (förra veckans torsdags destruktivitet) och jag försöker skärpa mig. Det håller ungefär en vecka och jag ger upp igen. Roligt nog så hade han planerat att jag skulle schemalägga mina dagar (har jag redan gjort), skulle anmäla till kurser (gjort) och gå ut (gjort). Bra det. För en gångs skull fick jag beröm och inga oroliga ansiktsuttryck som svar.

Imorgon ska vi kanske gå till Debaser Slussen. Agent Side Grinder spelar. Jag har sett dem live en gång, som förband till Clan Of Xymox och de var rätt bra. Det bästa är nog att entrén är gratis innan klockan 22. Så jag har råd. Haha. Jag kanske hittar någon som bjuder på öl. Jag är fet men jag har bröst. Bröst räknas alltid! Ha! Näää, jag vet inte än om jag orkar. Jag har skärpt mig tillräckligt mycket för den här veckan tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0