Utskrivning

 

Det har gått hyfsat bra att vara hemma under helgen. Jag har hållit mig upptagen och jag har vilat lite. Som vanligt har jag sömnproblem men det var ännu värre på avdelningen. Vi har tittat på filmer, har lagat mat och bara varit tillsammans.

 

Idag blev jag utskriven. Jag var på avdelningen klockan 10 och en timme senare fick jag gå hem. Självklart är det strul med medicinerna. Jag har inte fått någon recept på Abilify från min öppenvårdsläkare men tur nog så fick jag några tabletter hem med mig. Jag måste fixa det imorgon när jag har färdighetsträning. Hon sa någonting om stående recept, det betyder nog att jag måste säga till. Ush, jag hatar att jag måste ha ansvar för sådana saker.

 

Pojkvännen och jag gick och handlade lite på Pulsen, matrebellerna ftw. Vi köpte mycket billig mat, och inte godis! Ha! Jag undrar varför det inte är något problem för mig att handla tillsammans med någon, ensam skulle jag aldrig kunna klara av det. Mmmm.

 

Det går rätt okej med Abilify. Tror jag. Jag har fortfarande biverkningar men det är inte alls lika hemskt som det var med alla antidepressiva jag har tagit. Jag har till och med bra perioder utan någon stor ångest. Det känns lovande. Nu hoppas jag bara att biverkningarna försvinner snart också. Jag är antingen speedad eller seg. Jag har antingen helvetesångest eller ingen ångest alls. Och så mår jag illa och kan inte äta eller så är jag sugen på all möjlig mat. Balans?!? Och så har jag fått veta att 56 tabletter av den här medicinen kostar 2500 kronor. WTF?!?

 

Jag ska nu jobba på en liten text för socialpsykiatrin så jag kan ansöka om boendestöd snart. Jag ska beskriva mina problem och vad jag behöver hjälp med. Det känns väldigt förnedrande, att behöva boendestöd. Oh well.  Men först behöver jag en stark té. Jag håller på att somna. Ah, och idag öppnar registreringen för den ena sommarkursen. Igår höll jag på med litteraturlistorna. Jag måste snart åka till bibliotek och hämta böcker. Jag har inte råd med att köpa dem än. Jag tror att CSN-pengarna kommer en vecka efter kursstarten, alltså runt den 18:e i juni. Och så får jag pengar den 25:e igen. Jag kommer bli riiiiiiiiiiik! Haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0