Skräckfilm i mitt huvud

 
Jag vet att jag är tjatig. Men jag är fruktansvärt trött. Jag skulle kunna gå i ide, sova i tre månader. Och tänk hur mycket man skulle kunna gå ner i vikt då. Och hur uppfriskad man vore efteråt. Jag vill vara en björn! Eller nej, egentligen vill jag vara en fladdermus, eller en katt. Men de går ju inte i ide. Vad komplicerat allting plötsligt blev. Allt jag vill är att sova, sova, sova. Men min kära hjärna är hela tiden på högvarv, och inte på ett bra sätt. Nej, jag fantiserar om konstiga självmordsmöjligheter, om sjukhus och om blod. Kanske jag borde skriva manus till skräckfilmer. Det vore något.
 
Så jag har fortfarande sömnproblem. Men jag vägrar ta Propavan, bara en Imovane då och då. Det har lett till, eller kanske det var omvänt, att jag har sjunkit djup. Jag är deprimerad. Inte på ett emo-sätt utan mer på ett kemiskt sätt. Jag kan nästan känna att någonting är galet med mina serotonin - och dopamin-värden. Jag gråter, jag vill försvinna, jag är passiv. Det finns inte mycket jag har ork med just nu. Jag har missat terapin förra vecka. Jag har inte varit utanför lägenheten i ca 12 dagar. Jag har dock träffat boendestödet, så det är något.
 
Jag har skrivit en del dikter som alla är alltför mörka och förtvivlade. Meningslösheten i vår tillvaro. Meningslösheten med precis allt. Inte direkt positiv.
 
Men en ny vecka har börjat och det ska gå framåt nu. Jag ska tjata på min terapeut att jag behöver en läkaretid så min sjukskrivning kan diskuteras. Jag måste ju kunna kontakta lärarna till kurserna som börjar om en vecka. Men det känns dumt att göra nu om jag inte vet vad som gäller. Jag ska inte missa terapin den här veckan. Jag ska försöka vara duktig. Att gå emot känslan, att gå emot allt som finns inom mig just nu.
 
Dags för att lyssna på lite Dresden Dolls. Jag vill läsa vidare i en trashy vampyr-roman. Fast, så trashy är den inte, den är rätt spännande. Det är bara del 2 av 3 i en serie, sista delen har jag också hemma. Lätt underhållning klarar jag precis av. Det är Guilermo Del Toro som har skrivit den, han har ju skrivit manus till Pans Labyrinth.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0