Iron Sky + The Avengers

 

     
Jag har tittat på film under helgen, det var det enda jag kände mig förmogen till att göra. Det och Stephen Fry-dokumentärer. Intellektuellt är Stephen Fry nog min drömkille. Alla ni som inte vet vem Stephen Fry är, kolla på gamla "QI"-avsnitt på youtube. Gör det!
 
"Iron Sky" var riktigt skönt trashigt. Jag skrattade många gånger, hela storyn helt galen. Jag är säkert på att filmen inte direkt gjordes för att vinna en Oscar. Fast, idén är originell. Det handlar om att de tyska nazisterna har dragit sig tillbaka till den mörka sidan av månen och där planerar de att ta över världen. Jag vill nu inte berätta hela historien, men bara att det finns moon-nazis räcker ju för att få en skratta. Bästa grejen i hela filmen är hur de albinofierar en svart man. Haha. Fantastiskt! Mycket djupare än så blev det inte. Jo, kanske de stora nationernas egoism och arrogans och hur världen skulle se ut om Sarah Palin hade blivit president. Det var lite läskigt!
 
"The Avengers" tittade jag mest på för Robert Downey Jrs skull. Jag tycker om honom som skådespelare och han är ju inte ful direkt heller. Jag är inte så förälskat i superhjälte-filmer men en film med Iron Man, Captain America, Hulken och Thor är nog värt att se. Jag tyckte att filmen var välgjord även om storyn var rätt "flat. Underhållande var den i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0