Hejdå

Jag har bestämt mig för att sluta skriva i den här bloggen. Det är utav flera anledningar:
 
För det första jag har inte många läsare och det känns lite lönlöst att skriva när ingen läser det.
 
För det andra är de få som läser min blogg oftast människor som jag har i mitt liv eller som på ett eller annat sätt känner mig. Och jag har mer än en gång fått negativa kommentarer som att jag endast är gnällig, att psykisk sjukdom inte finns, att jag beter mig som en tonåring, att jag ska ta mig själv i kragen. Jag förstår att vissa människor inte kan förstå sig på andras lidande. Men om man får höra/läsa sådant av människor som man tror sig vara vänner eller bekanta så gör det ont.
 
För det tredje skäms jag. Jag skäms över att mitt liv är kaos. Jag skäms över att det inte går framåt.
 
För det fjärde så vill jag inte oroa folk. Jag vill inte såra någon och jag vill inte att någon överreagar.
 
Så det handlar främst om att det inte känns som om jag kan skriva vad jag vill. Bloggen var tänkt att handla om mitt liv, mina åsikter. Den skulle fungera som ett ventil.  Jag ville kunna vara ärlig och öppen. Men det känns inte bra längre. Jag vill inte bli utsatt, jag vill inte bli granskad av folk jag känner. 
 
Jag ska inte ta bort bloggen. Jag har ju skrivit så mycket under de senaste åren att det skulle kännas tragiskt att radera allting. 
 
Jag har en ny blogg. Den är anonym, den är på engelska och den är väldigt personlig. Jag nämner aldrig mitt namn, jag postar inga bilder av mig själv. Jag uppdaterar den regelbunden. Om någon vill ha länken till bloggen så kan ni svara på det här inlägget och gr mig er epost-address. Då ska jag skicka länken till er.
 
Tack till alla som har kommenterat under åren och alla som har läst bloggen. Kanske vi ses på mina nya blogg. Cheers!

Kommentarer
Postat av: Thina

Förstår din tanke om att blogga annonymt. Har startat masa bloggar och kännt att man inte kan skriva vad man vill just om folk man känner läser. Det är sjukt svårt.

Skulle gärna läsa din nya blogg om jag får. Gillar din blogg och vi känner ju inte varandra. Hittade dig via typ Bilddagboken tror jag och började följa dig där för att kolla bilder från WGT tror jag.

Ha en fin helg

2013-05-19 @ 09:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0